LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lotta och Mikaels bilder från nya hemmet – duschen är utomhus

25 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Lotta Engberg och Mikael Sandström gästade nyligen programmet stugdrömmar. Nu finns bilder på resultatet av renoveringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 61, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66, har sedan de blev ett par för fyra år sedan spenderat mycket tid i Mikaels stuga på Flatholmen i Bohuslän. Under resterande del av året bor de ihop i ett hus utanför Göteborg, men när de får vara lediga huserar de alltså i Sandströms hus på ön tillsammans med barn och barnbarn.

I Stugdrömmar berättar Soldoktorn om sin historia på Flatholmen.

– När jag var barn så sprang jag runt och lekte kull här med de andra barnen på ön och plötsligt så var det ett hus till salu. Då köpte mina föräldrar det och så påbörjade de ett bygge och jag har fortsatt det, säger han.

Annons

Lotta och Mikael tvingas bo i förrådet

Han förklarar att allt eftersom familjen växt och blivit större, och sedan han träffade Lotta, har barnen och barnbarnen tagit över själva boningshuset. Mikael och Lotta har på grund av brist på plats fått flytta ut till ett förråd. Och det är just förrådet som paret vill ha hjälp att rusta upp i programmet.

Oväntade detaljen i renoveringen - de får duscha ute

När programmet börjar är förrådet ett väldigt typiskt stugförråd. Det har gula furuväggar, en våningssäng och är inte riktigt anpassat för att några ska bo där en längre tid. Men efter renoveringen är det andra bullar. Väggarna har målats ljusblå, de har fått ett trädäck utanför stugan, våningssängen är utbytt mot en fin dubbelsäng och de har även fått bekvämligheter som en toalett och en dusch - som är utomhus!

Så här såg det ut innan renoveringen. FOTO: Instagram skärmdump
Så här fint blev det efter! FOTO: Instagram skärmdump
Annons
Här är uteduschen. FOTO: Instagram skärmdump
FOTO: Instagram skärmdump
Annons

FOTO: MAX

Annons