LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lotta Ramels stora lycka – efter svårigheterna med dejtandet: ”Vi är kära”

02 aug, 2024
Lotta Ramel deltog i dejtingprogrammet Hotell Romantik i år, men lyckades tyvärr inte hitta kärleken.
Det har hon däremot gjort nu!
– Vi är kära, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Tornving rankar kärlekslivet – avslöjandet om hemliga flickvännenBrand logo
Mikael Tornving rankar kärlekslivet – avslöjandet om hemliga flickvännen

Lotta Ramel, 66, är skådespelare och regissör. Hon är dotter till estradören och ordvrängaren Povel Ramel, och har tidigare varit gift med artisten Ted Gärdestad. I höst ska Lotta turnera med sin bror Mikael Ramel, 75, med föreställningen Povels Naturbarn.

Lotta har varit singel i 7 år, och i år var hon med i dejtingprogrammet Hotell Romantik som välkomnade singlar över 65 att söka kärleken i Portugal.

Tyvärr lyckades hon inte hitta kärleken i programmet – men det har hon däremot gjort nu!

Lotta Ramel om svårigheterna med att dejta som offentlig

Lotta har tidigare berättat för Hänt om hennes problem med att hitta kärleken.

– Att dejta i min ålder är ingen skillnad mot när jag ung, det är samma pirr, samma motor som går igång. Däremot är det inte helt lätt att träffa någon i min ålder.

Lotta har inte varit intresserad av dejtingappar, utan hon vill lära känna en person, doft, kemi och ögonkontakt – precis som förr i tiden, har hon tidigare sagt till Hänt.

Annons

Och som en offentlig person kan det också vara svårt att lita på människors verkliga intentioner.

– Man kan inte lita på alla män oavsett vem man är, och då är det lättare att träffa någon i verkliga livet än på Tinder. Om jag träffar någon i verkliga livet kan jag snabbt läsa av det, säger Lotta.

Han är Lotta Ramels nya kärlek

Men för Aftonbladet berättar Lotta att hon nu funnit kärleken i Johan Ahlstedt, som bor och arbetar som kock i Tokyo på svenska ambassaden. Han är jämngammal med Lotta och de träffades första gången i juni i år – genom en blinddate.

– Det var en gemensam kompis som förde oss samman i början av sommaren. Hon tyckte att vi borde träffas och hon hade tänkt helt rätt också och det var lite häftigt, säger Lotta till tidningen.

Annons

Hon berättar att det känns helt fantastiskt och är få förunnat i hennes ålder att få känna de här känslorna som hon gör nu. Hon får frågan om hon är kär.

– Ja, vi är kära och jag är kåt, glad och tacksam, haha!

I sommar har paret njutit av varandra och livet i Stockholm, men Lotta berättar att Johan snart ska åka tillbaka till Tokyo.

Planen är att de ska försöka bo tillsammans i Stockholm framöver, eftersom båda har sina vuxna barn där. På sin Instagram visar Lotta upp sin kärlek:

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons