ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Louise Hoffsten har gift sig i smyg – ingen visste: ”Ville göra det själva”

23 okt, 2024
author Elvira Reer
Elvira Reer
AvOla Lagerström
Louise Hoffsten och Dan Bratt
Folkkära artisten Louise Hoffsten har många strängar på sin lyra.
Nu blickar hon tillbaka på sitt kära bröllop – som ingen visste om!
– Kände vi att vi ville göra det själva, säger Louise till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Den älskade artisten Louise Hoffsten, 59, har under åren mottaget flera utmärkelser för sin långa och imponerande karriär.

Hennes genombrott kom 1993 med albumet Rhythm & Blonde, som gav henne hennes första Grammis. Samma år belönades hon dessutom med Rockbjörnen för samma album.

Louise Hofftens tuffa sjukdomsår

Sedan dess har Louise genomgått många förändringar i sitt liv. I snart 30 år har hon levt med diagnosen MS (multipel skleros), vilket har inneburit att hon har behövt justera sin karriär och sitt liv genom åren.

När Hänt pratade med Louise förra året delade hon med sig av sin strävan att leva ett så normalt liv som möjligt, trots att det ibland kan vara utmanande.

– Jag kände inte mina fötter. Det var som att gå på luft. Jag hade tappat känseln. Men du, jag har faktiskt lärt mig att leva med det här. Jag ser mig inte själv som sjuk. Jag lever med sjukdomen, men jag är inte sjuk, sa Louise då.

Annons

Louise Hoffsten och maken Dan har gift sig i hemlighet

Trots svårigheterna har Louise alltid haft stöd vid sin sida: hennes make skådespelaren Dan Bratt, 68, som vi bland annat känner igen från filmen Beck-den japanska shungamålningen.

Louise Hoffsten och Dan Bratt
Louise Hoffsten och Dan Bratt. FOTO: TT

Det var Dan som tog det första steget till deras relation för över 20 år sedan – och kärleken mellan paret blomstrar än idag.

Men något många kanske inte känner till är att trots att Louise är en av Sveriges mest älskade artister, lyckades hon och hennes stora kärlek att gifta sig i hemlighet. Något Louise avslöjar i en intervju med Hänt.

– Vi gifte oss i smyg, Dan och jag. Ingen visste att vi skulle gifta oss! Där vi var i livet, just då, kände vi att vi ville göra det själva, säger Louise till Hänt och fortsätter:

– Vi var ändå i en kyrka, för vi ville att det skulle ”vara på riktigt”. Det blev jättefint! Efteråt bar det av på bröllopsresa till Skärgården där vi tog in på ett fint spa.

FOTO: TT

Annons