ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lunabelle Lundell får det ofattbara på sin 6-års dag – galna lyxpresenten

28 okt, 2024
Familjen Lundell sitter på en trappa tillsammans. Från dem går en röd pil som pekar på flera mindre bilder som är skärmdumpar från Instagram.
Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle fyller 6 år!
Familjen slår på stort och firar födelsedagen i Dubai – där de också visar upp lyxiga gåvan till dottern!
”Lunis har önskat sig att...”, skriver Jonna på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?Brand logo
Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?

Joakim Lundell, 39, och Jonna Lundell, 30, har i flera år varit några av Sveriges största kreatörer på sociala plattformar. Vecka vecka uppdaterar de ständigt Instagram och Youtube om allt som pågår i deras liv.

Paret Lundell bor i Norrköping tillsammans med barnen Lunabelle, 6, och Lionel, 4. De väntar också sitt tredje barn tillsammans!

Men nu har familjen tagit en paus från vardagslivet i Norrköping – och åkt iväg för att fira Lunabelles födelsedag. På Instagram visar de upp lyxgåvan till dottern!

Annons

Lunabelle Lundells lyxiga födelsedagsfirande utomlands

På Instagram har både Joakim och Jonna lagt upp bilder på Lunabelle och önskat henne grattis på födelsedagen. På en bild visar hon upp att hon har fått en sjöjungfrufena, och på en annan sitter hon på en poolkant med fenan på sig.

”Tänk att idag fyller min förstfödda 6år! 6ÅR!!??? Grattis på din dag våran fina, omtänksamma, roliga, kloka, tokiga, envisa och helt fantastiska tjej!Vi älskar dig mer än livet!”, skriver Jonna i ett inlägg.

Lunabelle Lundell står i badkläder och håller upp en förpackning innehållandes en sjöjungfrufena. Hon ler. I texten står det ”grattis älskling på din 6-årsdag”
Foto: Instagram/Skärmdump
Annons

Andra bilder visar hur Lunabelle får flera presenter, en ballongbukett och en vacker tårta med Barbie-tema.

En rosa tårta med Barbietema. På en skylt står det Lunabelle.
Foto: Instagram/Skärmdump

Även Olivia Lindegren, 28, som jobbar med Joakim och Jonna på olika projekt, är med och firar födelsedagen och lägger ut flera bilder på när Lunabelle. Av bilderna att döma befinner sig familjen utomlands – närmare bestämt Dubai vilket Olivia hintar på om sin Instagram.

Lunabelle Lundell i poolen med armpuffar med en man som hjälper henne.
Foto: Instagram/Skärmdump

Jocke och Jonnas lyxiga gåva till 6-åriga dottern

Vädret i Dubai är i skrivande stund soligt med en temperatur på över 30 grader. Förutom att ha öppnat presenter, ätit tårta och njutit av värmen har familjen också gjort något alldeles särskilt på Lunabelles födelsedag.

Annons

På sin Instagram-story berättar Jonna att Lunabelle nämligen önskat sig något extra lyxigt.

Lunis har önskat sig att åka limousin på sin födelsedag”, skriver hon på sin Instagram-story.

Och hennes önskan gick i uppfyllelse! På flera bilder syns Lunabelle och Lionel sitta i limousinen, tillsammans med bland annat Olivia.

Det verkar som att Lunabelle haft en riktigt bra födelsedag!

Lunabelle och Lionel Lundell i en limouson
Foto: Instagram/Skärmdump

FOTO: Instagram/Skärmdump, Youtube/Skärmdump

Annons