LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Madeleine sätter ner foten – stöttas av väninnorna: ”Inte normalt beteende”

20 aug, 2024
AvPontus Varg
Prinsessan Madeleine, 42, är tillbaka i Stockholm och njuter av sitt nya liv.
Men Chris O'Neills beteende upprör henne.
Nu sätter Madde ner foten, avslöjar en källa för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”Brand logo
Här firar Erika Persson 22-årsdagen: ”Kom hem sex på morgonen”

Utlandsäventyren är till synes över för prinsessan Madeleine, 42, som sedan ett par veckor är tillbaka på svensk mark.

Och just nu slås bopålarna ner med full kraft i sjurummaren i Hovstallet, på societetstäta Östermalm i Stockholm! Madeleine har därmed äntligen nära till sina föräldrar och syskon igen.

Prinsessan får nu även rå om sina väninnor, och umgås med dem på regelbunden basis. För maken Chris O’Neill, 50, blir det värre, någon stor kompiskrets i Stockholm har han inte.

Han har däremot förberett sitt arbetsliv i Sverige genom att starta det nya bolaget Belgravia Advisors tillsammans med sina nära vänner Cedric Notz och Marco Wajselfisz. Företaget har en fashionabel postadress mitt på Östermalm.

Annons

Trots satsningen tror Svensk Damtidnings chefredaktör, Johan T Lindwall, att livsomställningen kan bli svår för Chris:

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Jag vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, säger han i Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill Shutterstock

Prinsessan Madeleine irriterad

Chris trivs inte i rampljuset och därför har han uppskattat det anonyma livet i Florida. Han har sedan flytten blev känd också varit svävande om hur mycket tid han egentligen tänker tillbringa i Stockholm. Han har tidigare förklarat för Expressen:

”Jag planerar att ha min bas i Stockholm på heltid, men kommer resa så ofta som mitt jobb kräver.”

Annons

En källa nära hovet avslöjar nu för Hänt att Madeleine är irriterad över hela situationen med Chris, hans ointresse över flytten.

Hon sätter nu ner foten:

– Prinsessan är överlycklig att äntligen vara hemma på sin mammas gata. Då är det ju inte ett normalt beteende, det som Chris ägnar sig åt, att vela och vara svävande i sina svar om hur hans framtid i Sverige ser ut. Klart att Madeleine reagerar och markerar att han måste skärpa sig.

Om Madeleine är glad för att vara hemma igen, så är hennes kompisar minst lika glada. Många av prinsessans väninnor har gått i arv – deras respektive föräldrar är goda vänner och barnen lekte tillsammans redan som små. Andra gick i skolan tillsammans med Madeleine och Victoria där det knöts livslånga vänskapsband.

Prinsessan Madeleines nära vänner

I dag har de flesta gift sig inom den egna kretsen och bor vanligen i paradvåningar på Östermalm eller i jättevillor på Djurgården, Lidingö eller i Djursholm. Yrkesmässigt återfinns vännerna ofta inom design, inredning, fastigheter, finans och reklam.

Annons

Maddes mest lojala tjejgäng består av trion Katarina von Horn, Lovisa de Geer – och inte minst Louise ”Lussan” Thott.

Att den sistnämnda är prinsessans bästa kompis råder det ingen tvekan om. Hennes föräldrar, Fredrik och Carola Gottlieb, är nära vänner till kungaparet och tjejerna blev oskiljaktiga i tonåren. De gick i samma klass på Enskilda gymnasiet i Stockholm och inte sällan såg vi dem i liknande frisyrer och kläder. Faktum är att bästisarna Lussan och Madde nu bor ett stenkast ifrån varandra!

Lussan och hennes make Gustav Thott, 46, köpte en paradvåning på Strandvägen för två år sedan. Det här är alltså bara några hundra meter ifrån Madde och Chris bostad i Stockholm.

– Det måste vara härligt för Madeleine få ingå i Stockholmsocieteten igen, och vara nära sina väninnor – de som har stöttat henne i vått och torrt genom hela livet, avslutar källan.

FOTO: TT

Annons