ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magdalena Forsbergs svåra beslut – lämnade maken: ”Det är rätt tufft!”

16 okt, 2024
author Linn Seipel
Linn Seipel
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
magdalena forsberg maken
Magdalena Forsberg har av familjeskäl stoppats flera gånger tidigare från att ge sig av på denna utmaning – men inte längre!
– Det är rätt tufft, säger forna skidskytten till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Madalena Forsberg om sonens val efter studentenBrand logo
Madalena Forsberg om sonens val efter studenten

Skidskytten Magdalena Forsberg, 57, har från sin elitkarriär flera VM-guld, OS-medaljer och världscupssegrar att klappa sig på axeln för. Numera kan den forna idrottsstjärnan även titulera sig som författare, föreläsare och programledare.

Att testa nya saker och pusha sig själv verkar således vara något som kommer naturligt för Magdalena. Att hon nu därför utmanat sig själv genom att medverka i realityserien Över Atlanten känns helt i linje.

magdalena och tobias på unicef galan
Magdalena och goda vännen Tobias Karlsson har gjort föreställningen Motivationsshowen ihop. Karin Törnblom/TT

Magdalena Forsberg om Över Atlanten – tackat nej flera gånger

När Hänt ringer upp Magdalena för att kolla läget har hon nyligen kommit hem från äventyret, men resultatet får vi se först i vår då nästa säsong har premiär. Inför avfärd erkänner 57-åringen att det fanns en viss oro.

Annons

– Man vet ju inte hur man kommer att reagera ute på havet. Kommer jag bli sjösjuk? Kommer jag må dåligt? Kommer det vara superhöga vågor? Kommer jag bli rädd? Jättemycket frågetecken! Men de får vi väl svar på till våren hur det gick, skrattar Magdalena i intervjun med Hänt och fortsätter:

– Men jag är ju hemma igen. Jag överlevde.

Faktum är att Magdalena fått frågan tidigare, men har då tackat nej för familjens skull. Eller mer specifikt för sönerna Erik, 16, och Olle, 20.

– De har inte velat att jag gjort det tidigare mina barn, så därför har jag inte gjort det. Men nu så var det okej att jag gjorde det, så då gjorde jag det!

Lämnade sönerna och maken hemma – fick inte ha kontakt: ”Tufft”

Vad fick dem att ändra sig?

– Nej, men de har väl blivit lite äldre. Det var väl när de var mindre som de kanske inte tyckte det var så kul att morsan skulle kasta sig ut över atlanten i tre veckor.

Ett krav för att medverka i programmet är att inte ha någon som helst kontakt med omvärlden under den tre veckor långa inspelningen. Vilket flera av deltagarna vittnat om är svårare än man tror.

– De hemma kan få uppdateringar från produktionen men vi får ingenting hemifrån. Det är rätt tufft. Vi får ju lämna ifrån oss våra mobiltelefoner så vi har ju inga.

Hur klarade sig maken hemma då?

– Han klarade sig jättebra, skrattar Magdalena.

FOTO: TV4 / TT

Annons