LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magdalena Graaf om pojkvännen – hårda kraven: ”Jag är för gammal”

22 aug, 2024
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har en typ.
Nu avslöjar hon vad hon letar efter i en man:
– Lite gråhåriga gubbar, säger hon i Relationspodden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännenBrand logo
TV4-Filip Stiller avslöjar: Så träffade han pojkvännen

Magdalena Graaf, 48, har haft flera uppmärksammade relationer under åren. Bland andra Magnus Hedman, Louie Marti och nu i våras bekräftade hon en ny kärlek i ett meddelande till Hänt.

Magdalena Graaf och Sasa gjorde slut – ville bara vara vänner

Hon hade då börjat träffa en gammal flamma, Sasa Jensen, 51, som hon har känt sen i tonåren. På Instagram berättade Magdalena om känslorna:

”När jag var 16 år, ung och oförstörd jobbade jag och tog hand om @deltagym i ca 4 år. VARJE morgon kom den här stiliga killen @sasa.jensen ner för trappan. Leendet! Skrattet, värmen i rösten och de busiga nötbruna ögonen”, skrev hon då.

Men efter en tid bestämde sig sedan Magdalena och Sasa att bryta upp, då de båda bestämt sig för att de funkar bättre som vänner.

Annons

”Vi är superbra vänner och tar hand om hundarna tillsammans! Våra barn är jättebra kompisar så vi är goda vänner och hänger. Men inte som ett par”, svarade Magdalena i ett meddelande till Hänt då.

Magdalena Graaf vill dejta på sina egna villkor

Alltså är Magdalena singel igen och i ett nytt avsnitt av Relationspodden med Bingo Rimer, 49, berättar hon vad hon söker i en ny partner. Hon förklarar att hon känner att hon har lärt sig mycket från tidigare förhållanden och att hon inte längre vill vara så mycket till lags.

– Jag är för gammal för att ha någon som ska styra och ställa över mig. Då är jag hellre själv faktiskt, säger Magdalena.

Hon berättar vidare att hon gärna vill vara i en relation, men på hennes villkor. Relationen måste vara jämställd.

– Det är så svårt, jag är nog kär i kärleken, förklarar hon.

Letar efter en "gråhårig gubbe"

När hon sedan får frågan om vad hon letar efter förklarar hon att hon har en typ och den typen hittar hon inte på dejtingappar, som hon tidigare har provat. Hon anser att det är mycket samma typer av människor som hänger där.

– Jag tycker att att äldre män är stiliga, såhär silverrävar, lite gråhåriga gubbar. Jag skulle aldrig kunna tänka mig en yngre, säger Magdalena och fortsätter:

– Jag kan tänka mig att ha en stor man. Så jag själv kan känna mig liten. Liksom att någon lyfter upp en och så.

– Helst ska de inte vara offentliga också, tillägger hon.

Vi kan inte mer än att önska Magdalena lycka till i sitt sökande efter kärleken!

FOTO: TT

Annons