LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magdalena Graaf tvingas operera hela kroppen – ingenting fungerar: ”Oerhört sjuk”

29 jul, 2024
Magdalena Graaf
TT
Magdalena Graaf genomgick en operation för ett par månader sedan.
Dessvärre kan det dröja upp till ett år att bli återställd, nu berättar hon om glädjen som kantats av de svåra smärtorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Magdalena Graaf, 48, har varit en beständig figur i den svenska offentligheten i över ett decennium.

De senaste tolv månaderna har den svenska stjärnan dessvärre haft det tuff på hälsofronten.

Opererades för cellförändringar: ”Orolig”

I maj stod det klart att hon drabbats av cellförändringar och tvingades till operation.

”Fått ett trist besked igår och ska operaras på måndag. Gyn. En dagsoperation. Det kommer gå bra. Men jag är ändå orolig. Hannah har tagit bort sin livmoder efter cellförändringar och mamma har haft livmodercancer”, skrev hon på sin blogg då.

Detta var dessvärre inte den första operationen för Magdalena Graaf under den senaste tolvmånadersperioden. I vintras genomgick hon en höftoperation som hon fortfarande lider av, det tar nämligen ett år att bli helt återställd.

– Jag är mer rörlig nu än jag varit på tio år. Det är helt underbart och det bästa jag gjort. Då jag burit fem barn på höften har jag belastat den fel. Sedan har jag joggat och belastat mitt ben fel, så jag har fått ischias och artros. Under en lång period var jag oerhört sjuk och hade artros, för kort ben och nednött höftkula, säger hon i Expressen Söndag.

Annons

Problemen med höften – fick krypa till toaletten

Med tanke på hur svåra smärtorna var så krävdes det en hel del ingrepp för att komma till bukt med problemen. Hon berättar för Expressen:

– Det var väldigt härligt att få det fixat. De tog bort två cystor, två liter ledvätska, brände nerver, bytte höftkula och höftkopp och förlängde mitt ben. Sedan tog de bort en bit av muskeln och lite av muskelhinnan.

Till tidningen berättar hon även att smärtorna ett tag var så illa att hon tvingades krypa till toaletten. För att dämpa smärtorna använde hon morfin som i sin tur gjorde att hon fick magsår och låg och spydde i en hink.

FOTO: TT

Annons