LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Magdalena Graafs oväntade bild: ”Nakenchock!”

03 sep, 2024
magdalena graaf
Systrarna Graaf var nyss iväg på ett härligt äventyr – något som dokumenterades väl. Kanske för väl för Magdalena...?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Magdalena Graaf, 48, har synts i den svenska offentligheten i många år. Ofta tillsammans med systern Hannah Graaf, 46. Den senaste tiden har den forna modellen dessvärre kämpat en del med hälsan. I maj tvingades hon till operation, efter att ha drabbats av cellförändringar.

”Fått ett trist besked igår och ska operaras på måndag. Gyn. En dagsoperation. Det kommer gå bra. Men jag är ändå orolig. Hannah har tagit bort sin livmoder efter cellförändringar och mamma har haft livmodercancer”, skrev hon då på sin blogg.

Detta bara månader efter att Magdalena genomgått en höftoperation som hon fortfarande återhämtar sig från.

– Jag är mer rörlig nu än jag varit på tio år. Det är helt underbart och det bästa jag gjort. Då jag burit fem barn på höften har jag belastat den fel. Sedan har jag joggat och belastat mitt ben fel, så jag har fått ischias och artros. Under en lång period var jag oerhört sjuk och hade artros, för kort ben och nednött höftkula, sade hon i somras i Expressen Söndag.

Annons

Efter hälsokampen – Magdalena Graaf visar upp sin kropp

Med allt detta i åtanke vill man verkligen unna 48-åringen det hon och syrran nyss varit iväg på. Systrarna Graaf har nämligen varit på spa!

Ett helt fantastiskt dygn! Fylld av skratt, bus och god mat. Efter lunchen gick vi på stan. Jag fick ett fint puder i present av Hannah. Shoppade lite på popup outlet. Tog en välbehövd massage och badade kallbad och bastade ångbastu. Så fräscht och härligt spa. Vi har simmat, spelat pingis och sjungit kareoke”, skriver Magdalena på sin blogg ihop med flera härliga bilder.

En av dessa trodde man vid första anblick att Magdalena var helt spritt språngande naken på, eftersom hon bar en hudfärgad bikini. Något hon själv också anmärker på i bildtexten:

magdalena graaf naken

”Naken chock haha! Ser ut som om jag är naken”

Efter den njutningsfulla dagen åkte systrarna vidare på lite arbete (förenat med nöje!).

”Hannah ska spela in en podd, sen ska vi på bio och se THE CROWE. Imorgon har vi möte på SOHO HOUSE (aldrig varit där) med ett produktionsbolag som vill göra en dokumentär om oss. Efter det ska vi träffa lite inköpare (för ett annat kul projekt som jag och Hannah håller på att starta) I slutet på månaden ska vi till bokmässan. Våran serie har premiär och vi ska ner till Barcelona och se AMERICAN CUP”, berättar profilen.

FOTO: TT, Instagram

Annons