LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Magnus Uggla dricker en halv flaska vin varje kväll: ”Däcka i sängen”

11 okt, 2024
Magnus Uggla och dottern Agnes har nyligen varit i Kenya. Nu berättar artisten om att det blev lite för mycket vin på resan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobilBrand logo
Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobil

Magnus Ugglas, 70, och dottern Agnes Uggla, 34, har ihop podcasten Uggla &Ugglas. Där de varje vecka delar med sig av sina tankar och upplevelser.

I skrivande stund är Magnus och Agnes nyligen hemkomna från en resa till Kenya, något de berättar om i det senaste avsnittet av podcasten.

Magnus Uggla dricker en halv flaska vin varje kväll: ”Däcka i sängen”

Agnes blickar tillbaka på resan och tycker att de två haft det förvånansvärt bra. Bland annat eftersom att pappa Magnus aldrig tappade humöret.

– Jag blev så glatt överraskad! Därför att vi var där i tio dagar och du blev inte arg en enda gång.

Agnes förklarar att hon förväntade sig att Magnus någon gång under resan skulle bli arg, speciellt då omständigheterna inte alltid var optimala. Som exempel säger hon:

Annons

– Det var svårt att få käk som vi kände oss trygga med, det var tidiga morgnar och man var lite nojig för att få Malaria, och det där Malaria-pillerna som man tryckte i sig. Som tydligen var rävgift!

– Som man blev jävligt risig i kistan av, dessutom. Jag blev ju risig som fan de sista två dagarna, säger Magnus och fortsätter:

– Nu känns det helt okej, men det kan ha berott på att det blev lite för mycket vin. Jag kör ju konsekvent en, två, tre glas vin varje kväll för att jag ska kunna däcka i sängen och somna. Det funkar ju skitbra. Men inte mer.

Magnus Ugglas alkoholhets – dottern har ledsnat

I podden har de även tidigare pratat om deras familjemiddagar – och alkoholhetsen som följer. Agnes har nämligen ledsnat på sin pappa.

– Du överdriver alltid hur långsamt folk dricker, för jag kan ha fyllt på mitt glas och ändå är du på mig. Då blev det så i helgen att jag kände "nu får det vara nog pappa” för jag är fullare än du är, har hon tidigare sagt.

FOTO: Andreas Bardell/ Aftonbladet / TT / Karin Törnblom/TT

Annons