LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Uggla har gift sig i smyg – mörkat bröllopet: ”Ingen vi kände”

26 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Magnus Uggla och frun Louise Klyger har gift sig i smyg i ett kapell i Danderyd.
Det berättar artisten i sin podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

I år firar Magnus Uggla, 70, hela 50 år på scenen och beger sig därför ut på turnén 50 år på tronen, som en slags homage till kung Carl Gustafs firande av 50 år på tronen förra året.

– Jag fick idén när jag sjöng för kungen när han firade 50 år på tronen, då fick jag idén att, fan, nästa år är det ju jag som firar 50 år på tronen, har han tidigare sagt om showen till Aftonbladet.

Framförde nya kärlekslåten i Idol

Förra veckan var han en del av idoljuryn och gjorde också ett framträdande med sin nya singel Galet jävla kär, tillsammans med sångerskan Sofie Svensson och bandet Dom Där.

Kanske är källan till inspirationen till den romantiska låten Magnus fru Louise ”Lollo” Klyger Uggla, 62, den handlar nämligen om att falla handlöst för någon - och att en dag stå med den personen vid altaret.

Annons

Magnus Ugglas hemliga bröllopslycka

Magnus driver podden Uggla och Ugglas med dottern Agnes Uggla, 34.

I veckans avsnitt avslöjar han detaljer om makarnas hemliga bröllop, inte bara för lyssnarna, utan även för dottern som verkar osäker på hur det egentligen gick till när hennes föräldrar sa ja till varandra.

– Det var ju religiöst, det var i ett kapell i Danderyd, berättar Magnus.

– Men va? Ni hade ju ett hemligt bröllop du och mamma?, frågar Agnes.

– Ja, alltså varför vi hade ett hemligt bröllop var av flera orsaker. Dels så ville jag inte ha en massa tidningar där som skulle stå och fotografera, jag ville inte drabbas utav det. Ett annat skäl var att jag var så sjukt orolig för svensexan, jag ville inte att mina kompisar skulle ställa till med en svensexa, säger han.

Inga gäster och över på fem minuter

Paret hade inga gäster närvarande på vigseln, det enda vittnet var vigselförättaren.

– Ingen vi kände var där, säger Magnus.

Trots avsaknaden av gäster verkar Uggla mycket nöjd med upplägget, han bar sin bästa kostym och bröllopet var över på fem minuter.

Efteråt åkte de hem till Lollos föräldrar och drack ett glas champagne innan det nygifta paret begav sig på bröllopsresa till New York.

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons