BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Ugglas bebislycka – dottern Emelie har fått barn: ”Älskar skiten ur dig”

25 okt, 2024
Nisse Hallberg och Emelie Uggla har blivit föräldrar.
Det betyder såklart att Magnus Uggla blivit morfar.
”Vår nya bästa kompis har kommit!”, skriver Nisse.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Nisse Hallberg och flickvännen Emelie Uggla har fått barn, på Instagram visar Nisse upp en första bild på bebisen – en liten son!

Vår nya bästa kompis har kommit! Han är helt otrolig!!! Tack S:t Görans förlossning för allt, ni är de finaste människorna vi vet. Nu ska vi stirra på vår son utan att blinka. Det är från och med igår det bästa jag och Emelie vet. Välkommen till jordelivet lilla, söta, ljuvliga, underbara människa. Mamma och pappa älskar skiten ur dig!”, skriver han.

Annons

Det var i somras som paret meddelade att de väntade sitt första barn tillsammans. Emelie, som är Magnus Ugglas dotter, har dock två döttrar sedan tidigare med exet Sverrir Gudnason.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons