LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Magnus Ugglas beslut vid skilsmässan – det får hustrun Lollo

07 okt, 2024
Magnus Uggla och Lollo Uggla har varit gifta i 34 år.
Nu kommer det fram vad Lollo får om paret väljer att gå skilda vägar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så långa är de svenska kändisarnaBrand logo
Så långa är de svenska kändisarna

Nästa år firar Magnus Uggla, 70, att han stått på scen i 50 år och därmed drar han ut med turnén 50 ÅR PÅ TRONEN, som en rolig blinkning till kungens 50 år på tronen förra året.

– Jag fick idén när jag sjöng för kungen när han firade 50 år på tronen, då fick jag idén att, fan, nästa år är det ju jag som firar 50 år på tronen, har han tidigare sagt om showen till Aftonbladet.

Under de senaste 34 åren har Magnus haft sin fru Lollo Uggla, 62, vid sin sida. Paret gifte sig år 1990 men trots detta är det ytterst sällan vi fått se något av henne.

Därför väljer Magnus Uggla att hålla familjen privat

Magnus Uggla har tidigare berättat vad det beror på och det är ingen slump att han hållit allt så privat.

Annons

– Ja, absolut. Framför allt när mina barn var små, så släppte jag inte fram dem inför pressen. Det tror jag att de är jätteglada för idag, sa han till Aftonbladet nyligen och berättade vidare om vems beslut det var:

– Jag har ingen aning faktiskt. Eller, det var nog mitt beslut. Man ser för många barnstjärnor som det inte går bra för. Om man är för ung och får för mycket uppmärksamhet, jag tror inte att det är bra för en att bli känd tidigt.

Tillsammans med Lollo har Magnus fått två barn. Dottern Agnes Uggla, 34, som han har en podcast med, samt sonen Ruben, 28. Magnus Uggla är också pappa till dottern Emelie, 45, som han har tillsammans med exet, fotomodellen Ann Furelid.

Det här får Lollo om hon och Magnus Uggla skiljer sig

Med andra ord har Magnus och Lollo varit med om en hel del tillsammans under årens lopp, även om det inte alltid synts utåt. År 2001 skrev de ett äktenskapsförord och där framgår att all egendom är enskild – förutom en villa i Danderyd som ska delas lika vid det fallet att makarna eventuellt skulle gå isär, skriver Aftonbladet.

Senast Lollo syntes till vid sin makes sida var 2021 när Magnus fick ta emot en medalj av kungen. Innan dess var det 31 år sedan de fångades på bild tillsammans.

FOTO: Andreas Bardell/ Aftonbladet / TT, Instagram

Annons