LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Magnus Ugglas fru försvunnen – här är sista bilden som togs

05 sep, 2024
magnus ugglas fru louise
Magnus Ugglas fru Louise Uggla syns inte någonstans.
Faktum är att hon hållit sig borta i nästan 20 år:
– Man får tråckla sig förbi, säger Magnus till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

Trots att han är en av Sveriges mest folkkära artister har Markus Uggla, 70, lyckats hålla livet utanför rampljuset väldigt privat. Fram tills Magnus startade podcasten Uggla & Ugglas tillsammans med en av hans döttrar, Agnes Uggla, 34, har vi inte fått särskilt mycket information om vad som händer bakom kulisserna i han och hans familjs liv.

Så lever Magnus Uggla och familjen idag

Magnus Uggla har sedan 1990 varit gift med och hustrun Louise Uggla, tillsammans har paret två gemensamma barn. Agnes och 28-åriga Ruben. Magnus har även dottern Emelie, 45, från sitt förhållande med Ann Furelid.

I skrivande stund är Magnus och Louise inne på sitt 34:e år som gifta. Under barnens uppväxt bodde paret i Danderyd, men idag är Magnus och Lollo skrivna på en adress på Östermalm i Stockholm.

Annons

Magnus fru Louise Uggla syns aldrig på bild

Magnus är faktiskt så pass mån om att hålla familjen från rampljuset att det i princip bara finns en bild i TT:s arkiv på Lollo och ingen alls på paret tillsammans. Den bilden på Lollo som finns är tagen från Rocktågets premiär i Vadstena – år 1994! Där man ser Lollo ihop med dottern Agnes.

Louise Uggla och Agnes Uggla
FOTO: MAGNUS FOND / TT

I en ny intervju med Magnus i Aftonbladet, i samband med att han firar 50 år som artist, berättar Magnus hur han har lyckats hålla familjen borta från offentligheten så länge.

– Nej. Men alltså. Det är bara att man får tråckla sig förbi. Jag går ju sällan på premiärer, till exempel. Det är bara att undvika. Jag har alltid haft en känsla av att så länge man inte bjuder upp till dans med skvallerpressen så är de schysta på något sätt, säger Magnus när reportern noterar hur lite bilder det finns på kärleksparet.

Annons

Första bilden på Magnus och Louise Uggla tillsammans

Men Hänt har faktiskt lyckats hitta en bild på Magnus och Lollo. Året var 2021 när paret för, vad vi tror är första gången, fångades på bild tillsammans. Det var nämligen vid medaljutdelningen på Kungliga slottet i Stockholm, då både Magnus och Lena Philipsson fick ta emot medaljen Litteris et Artibus ur självaste kungens hand.

Louise Uggla och Magnus Uggla
FOTO: Skärmdump Instagram

Den speciella stunden förevigades med en video, som därefter hamnade på Lenas Instagram. Där syntes Magnus och Lollo mingla runt på den kungliga tillställningen med ett glas champagne i handen.

”En dag på slottet med Agneta Christiernin och Magnus Uggla med fru Lollo. Lite pirrigt och mycket högtidligt. Det var längesedan man stod så rak i ryggen. Tack så mycket, Kungen!”, skrev Lena då.

FOTO: TT

Annons