LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Ugglas fru fångad på bild – första gången på flera år: ”Pirrigt”

24 okt, 2024
Till vänster: Suddig bild på en blond kvinna och Magnus Uggla som står en bit ifrån. En stor röd pil täcker kvinnans ansikte. Till höger: Närbild Magnus Uggla.
Magnus Uggla har länge varit en av Sverige kändaste artister, men trots det har han lyckats hålla sin familj utanför rampljuset!
Hans fru Lollo har nästan aldrig fångats på bild, förutom vid ett speciellt tillfälle...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Den folkkära artisten Magnus Uggla, 70, har varit i rampljuset sen 70-talet. Senaste såg vi honom i Idol 2024 som gästande jurymedlem, där han också uppträdde med nya låten Galet jävla kär som han gör med Sofie Svensson & Dom Där.

Förutom musiken driver han också podcasten Uggla & Ugglas, tillsammans med sin dotter Agnes Uggla, 34.

Utöver det har han hållit sitt familjeliv privat, där bland annat hans fru helt har hållit sig borta från strålkastarna. Men för ett par sedan fångades hon på bild!

Därför håller Magnus Uggla familjen hemlig

Magnus är sedan 1990 gift med Louise ”Lollo” Uggla, 62. Förutom Agnes har de sonen Ruben, 28, tillsammans, och Magnus har även dottern Emelie, 45, från ett tidigare förhållande. I en intervju med Aftonbladet berättar Magnus om beslutet att hålla sin familj privat.

Annons

– Framför allt när mina barn var små, så släppte jag inte fram dem inför pressen. Det tror jag att de är jätteglada för idag.

Han får frågan om det var hans eller hans frus beslut att göra så.

– Jag har ingen aning faktiskt. Eller, det var nog mitt beslut. Man ser för många barnstjärnor som det inte går bra för. Om man är för ung och får för mycket uppmärksamhet, jag tror inte att det är bra för en att bli känd tidigt.

Nu är ju dottern mer offentlig i och med podcasten med Magnus, men hans fru fortfarande lika privat! Tittar på TT:s bildarkiv finns det inte en enda bild på paret tillsammans, och endast en bild på Lollo som är från 1994, tillsammans med dottern Agnes.

Lollo Uggla och Agnes Uggla år 1994. Agnes, ett barn, sitter på Lollos axlar och håller i hennes hand. Lollo ler.
Lollo Uggla och Agnes Uggla år 1994. FOTO: Magnus Fond/TT

Första bilden på Magnus och Lollo Uggla tillsammans

Magnus förklarar för Aftonbladet hur de har lyckats undvika offentligheten.

Annons

– Nej. Men alltså. Det är bara att man får tråckla sig förbi. Jag går ju sällan på premiärer, till exempel. Det är bara att undvika. Jag har alltid haft en känsla av att så länge man inte bjuder upp till dans med skvallerpressen så är de schysta på nåt sätt.

Trots att de är så privata finns det faktiskt en bild på Magnus och Lollo tillsammans, vilket verkar vara den första offentliga bilden på paret. År 2021 tog Magnus emot medaljen Litteris et Artibus av kungen på Kungliga slottet i Stockholm, och med sig hade han Lollo.

Även artisten Lena Philipsson, 58, tog emot samma medalj och förevigade stunden i en video på hennes Instagram. Där syntes också Magnus och Lollo mingla runt på den kungliga tillställningen med ett glas champagne i handen!

Suddig bild på Lollo Uggla och Magnus Uggla i finkläder. De står en bit ifrån varandra.
Lollo Uggla och Magnus Uggla år 2021. Foto: Instagram/Skärmdump

”En dag på slottet med Agneta Christiernin och Magnus Uggla med fru Lollo. Lite pirrigt och mycket högtidligt. Det var längesedan man stod så rak i ryggen. Tack så mycket, Kungen!” skrev Lena då.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons