LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Ugglas pengabråk med kvinnan på lyxhotellet: ”Håll käften!”

19 okt, 2024
AvAlva Jonsson
magnus uggla
När Magnus Uggla fyllde jämnt skulle han spendera en natt på Grand Hotel och tänkte då dricksa en i personalen – men allt gick fel.
– Jag kände mig trampad på, berättar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Artisten Magnus Uggla fyllde 70 i år men har fortfarande mycket för sig på jobbfronten. Förutom spelningar och jubileumsshowen som han kallar 50 år på tronen har han också sedan en tid tillbaka en podcast med dottern Agnes Uggla, 34. I podden Uggla & Ugglas diskuterar far och dotter varje vecka både gamla och nya saker som hänt i deras liv.

Magnus Uggla ville ge dricks

I veckans avsnitt berättar de bland annat om sina upplevelser av hotellvistelser. I diskussionen kommer Magnus att tänka på det som hände när han fyllde 50 och hade bestämt sig för att bo en natt på Grand Hotel i Stockholm.

– Jag glömmer aldrig det för det var någon tant då som skulle visa oss till rummet och när vi står i hissen så tänker jag att jag måste nog fan dricksa henne när vi kommer upp, säger artisten.

Annons

Kvinnan ville inte ta emot pengarna

De pratar vidare om att drickssystemet inte är lika självklart i Sverige som i andra länder.

– Men när vi står där vid vårt rum så känner jag att jag måste dricksa den här kärringen liksom och det här är ju 20 år sedan, så jag tar upp en hundring vilket var ganska mycket då. Och när hon är i rummet så sträcker jag över den till henne och då tittar hon på mig och säger så här: ”nej hörrudu, det där får du ge till någon i personalen”. Så hon vägrade ta emot dricksen och jag kände mig så sjukt förnärmad.

– På Grand Hotel, som ju ändå ska vara ett superhotell, där ska dom väl ha vett att ta emot hundringen och hålla käften. Jag kände mig trampad på, säger Magnus.

FOTO: TT

Annons