ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Alex och Amanda Schulman i öppet bråk – äktenskapet funkar inte: ”Blir galen”

11 okt, 2024
Till vänster: Alex Schulman i keps och fotbollshalsduk. Till höger: Amanda Schulman håller handen för munnen.
I Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast Mardrömsgästen gäster Alex fru Amanda.
Där börjar makarna bråka över ett problem i äktenskapet!
– Tycker du det är ojämställt? frågar Alex Amanda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Alex Schulman, 48, är författare, DN-kolumnist och en välkänd poddare. Tillsammans med Sigge Eklund, 50, har han sen flera år tillbaka podcasten Alex & Sigge.

Nu är de också aktuella med deras nya podcast Mardrömsgästen, där de bjuder in personer som de har eller tidigare har haft en konflikt med. Hittills har de haft gästerna Camilla Läckberg, Alexander Pärleros och Morgan Alling.

Nu gästar Alex fru Amanda Schulman, 44, där makarna bråkar om problem i äktenskapet!

Äktenskapskonflikten mellan makarna Schulman

Alex och Amanda har varit gifta sedan 2010 och tillsammans har de barnen Charlie, Frances och Louis. När Hänt träffar Alex på halvbrodern Leif Schulmans bokrelease får han betygsätta sitt dejtingliv på en skala 1-5.

Annons

– Jag har ju haft samma fru nu i 15 år så det är ju bara en person som jag dejtar, så jag känner mig väldigt… jag måste ge det fem därför att jag älskar henne fortfarande. Djupt.

Men allt är inte alltid frid och fröjd för makarna. I Alex och Sigges podcast har relationen med Amanda kommit upp som samtalsämne titt som tätt, och i det fjärde avsnittet av Mardrömsgästen, där de turas om att bjuda in varsin gäst utan den andres vetskap, bjuder Sigge därför in Amanda.

Konflikten mellan Alex och Amanda börjar med att Sigge nämner ett samtalsämne de tidigare pratat om i podden, den ”osynliga listan”. Det handlar om att Amanda i somras skrev en lista på hushållssysslor som hon gör men som inte syns, och som hon därför inte får någon uppskattning för.

– Jag håller inte med om att jag och Amanda lever i ett förhållande där Amanda gör mer saker än jag i hemmet, säger Alex nu.

– Då har du missat vad hela osynliga listan handlar om. Det behöver inte vara mer saker. Även om det är lika många saker får du credd för allting du gör, men det som är osynligt syns inte. Då får man ingenting tillbaka, svarar Amanda.

Alex Schulman galen på frun Amanda: ”Ojämställt”

– Menar du då att innan vi gjorde den här listan så levde vi i ett förhållande där du gjorde mer saker än jag och att det var orättvist? För det är det som jag blir galen på, säger Alex och fortsätter:

Annons

– Tycker du det är ojämställt? Att du gör mer saker än jag i hemmet? Jag frågar igen nu för typ sjunde gången.

Amanda fortsätter att argumentera för att Alex missar vad det hela handlar om. Hon menar att hennes ”skitgrejer” som hon gör inte ger henne något tillbaka, men att de måste göras ändå.

Tillslut verkar ändå Alex förstå vad Amanda menar, och paret kan enas i att det här nog är ett viktigt ämne att prata om och att det inte bara gäller dem två, även om det inte är roligt.

– Vi behövde inte ens betala för den här parterapin, säger Amanda.

FOTO: TT, TV4/Skärmdump

Annons