LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Malin Gramer fick gå med koppel och hjälm – nu undersöks hon av läkare

04 okt, 2024
Malin Gramer har alltid känt att något varit annorlunda och när hon var liten var hon väldigt aktiv och vild.
Nu berättar hon att hon tagit tag i saken.
”Fick ha koppel och hjälm när jag var 9 månader för att jag sprang”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

Malin Gramer, 45, är en av Sveriges mest älskade programledare och hon har lett program som True love och Paradise hotel. Nyligen fick vi även se henne som en av deltagarna i Över atlanten på Kanal 5.

Vid sidan av karriären är Malin gift med musikproducenten Carl Falk, 43, de gifte sig år 2019 och har sonen Leo, 7, tillsammans.

Det senaste året har dock varit lite kaosartat för Malin och familjen. I tio månader hade de inget hem och Malin berättade för Hänt om tuffa tiden.

– Vi var på rymmen... Nej men vi flyttade ifrån vår lägenhet i februari förra året och sen flyttade vi då in i huset nu i december, sa hon till Hänt.

Malin Gramer om flytten till lyxvillan

Nu har Malin och familjen däremot flyttat in i sin nya villa och det är inte vilken villa som helst. Faktum är att den är väldigt lyxig och har allt man kan tänka sig behöva i ett hem. Det finns till och med en spa-del i källaren med två pooler.

Annons

När Malin visade upp bilder på spa-avdelningen var det många som skrev att det var det sjukaste de någonsin sett.

Vid sidan av familjen och allt är Malin väldigt driven och hon har ju minst sagt ett imponerade CV. Men nu berättar hon att hon tror att hon har ADHD. Malin har ju alltid varit väldigt driven och pratat mycket. Hon har också haft svårt för att koncentrera sig.

Malin Gramer uppsöker läkare – för ADHD

Detta berättar hon i ett nytt inlägg på Instagram.

”Det här med ADHD… i hela mitt liv har jag fått höra att jag inte kan koncentrera mig och att jag pratar för mycket och är vild (fick ha koppel och hjälm när jag var 9 månader för att jag sprang) och att barn gömde sig under soffan när jag stormade fram för att jag hade för mycket energi. Jag klättrade i träd och hade ständigt blåmärken och plåster (överallt) Jag har under hela min uppväxt känt mig ”fast” längtat efter frihet efter att passa in.”, skriver hon på Instagram.

Annons

Och nu berättar hon att hon tagit tag i saken och börjat utredningen.

”SÅ nu har jag ÄNTLIGEN påbörjat min ADDD utredning och ska försöka att släppa duktiga flickan som under alla år överpresterat för att dölja mina svårigheter och verkligen vara ärlig med mina svårigheter och mående! Så idag har jag blivit övervakad när jag lussade i en kopp och tagit blodprov. Heja mig! Nu kör vi.”, fortsätter hon.

Några andra som också nyligen gjort en utredning och fått diagnosen om ADHD är Pernilla Wahlgren, 56, och Bianca Ingrosso, 29.

FOTO: TT

Annons