ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Malin Gramers tuffa kamp – kan inte betala sina egna räkningar: ”Vidrigt”

17 okt, 2024
Två bilder på Malin Gramer.
Malin Gramer gör just nu en Adhd-utredning då hon länge upplevt svårigheter som kan ha att göra med diagnosen.
För Hänt berättar hon bland annat att hon inte kan betala sina räkningar!
– Det är vidrigt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”Brand logo
Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”

Malin Gramer, 46, är programledaren som vi har sett leda program som True love, Paradise hotel och Love Island. Nyligen såg vi henne också som deltagare i Över Atlanten.

Privat är hon gift med musikproducenten Carl Falk, 44, och de har sonen Leo, 7 och dottern Emma tillsammans. Hon har även sonen Charlie från ett tidigare förhållande.

Malin har många strängar på sin lyra och idag jobbar hon som yogainstruktör och utbildar sig till självläkningsterapeut. Men en sak hon inte klarar av att göra är att betala räkningar!

Malin Gramers kamp – kan inte betala räkningarna

Malin har tidigare berättat på sin Instagram om att hon utreds för adhd, där hon skrev att hon nu ska försöka släppa duktiga flickan och istället vara ärlig med hennes svårigheter och mående.

Annons

När Hänt träffar Malin på Rival inför premiären av Henrik Fexeus, 53, föreställning Mentalisten berättar hon att hon hela sitt liv har fått höra att hon inte kan koncentrera sig eller sitta still, och att hon pratade för mycket i skolan.

– Jag har försökt göra adhd-utredningen tidigare men då har vården tyckt att jag har haft det för bra uppspänt då jag har klarat av att betala min räkningar, för att jag har tagit hjälp av folk. Jag själv tycker inte det är så kul, säger hon till Hänt.

Men nu har hon fått påbörja en utredning och hon har kommit långt i processen, säger hon till Hänt. Om en till två veckor kommer Malin få veta om hon har diagnosen.

– Det låter löjligt för en person som inte har adhd, men en person som har det vet hur det är. Det är vidrigt att betala räkningar. Så jag har då en revisor som hjälper mig med allt det här – betalar mina räkningar, fakturerar, som gör allting för att jag vet att det blir lättare för mig då.

Så hade en Adhd-diagnos förändrat Malin Gramers liv

Malin utreds privat och berättar att det kostar cirka 30 000, men att det var rabatt i oktober som fick henne ännu mer motiverad att ta tag i det. Hänt frågar hur det skulle påverka hennes liv om hon fick diagnosen.

Annons

– Inte jättemycket egentligen. Jag tänker att jag har redan gjort så mycket med yoga, meditationer, försöker att strukturera mitt liv och att jag vet vad jag mår bra av och vad jag mår dåligt av, säger hon och fortsätter:

– Men framförallt tror jag de är skönt för folk runtomkring mig, att nej jag skiter inte i saker. Det är inte så att jag inte tycker de här grejerna är viktiga, men det blir för mycket och då klarar jag inte av vissa grejer.

Malin berättar att hon kommer prova medicin, och att läkaren har sagt att hon kan ta det när hon ska jobba administrativt. När det kommer till saker som hon brinner för, så som yogan, har hon nämligen aldrig svårt att koncentrera sig. Och trots hennes problem med att betala räkningar är hon ekonomisk av sig!

– Det är jag faktiskt. Jag tycker ändå att jag har bra koll. Jag spenderar aldrig mer pengar än vad jag har, säger Malin till Hänt.

FOTO: TT, TV4/Skärmdump

Annons