ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Malin Olsson efter sorgliga beskedet – letar nytt hus: ”Livsförändring”

04 okt, 2024
AvPontus Varg
Malin Olsson Simon Peyron
Malin Olsson lämnar rollen som programledare för Vem bor här?
För Hänt berättar hon om framtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Ända sedan hon slog igenom som Fröken Sverige 2001 har Malin Olsson, 42, blivit ett välkänt ansikte i tv-rutan både för stora och små. Med otaliga barnprogram i SVT och inte minst långköraren Vem bor här? är hon nu ett etablerat namn inom svensk TV.

Just nu kan vi följa henne i Vem bor här? där deltagarna försöker gissa vems hus de besöker. Men nu kommer hon med ett sorgligt besked, det här blir Malin Olssons sista säsong för det populära programmet.

– Jag har kuskat land och rike runt i tio år och fått titta in i 500 hem, det har verkligen varit jättekul! Men jag har två barn hemma och det är tufft att lämna dem tio veckor varje år, sa till Aftonbladet inför säsongsstarten.

Nu går Malin vidare mot nya mål.

Annons

– Nu får någon annan ta över och lyfta Vem bor här? mot nya höjder. Jag känner att jag gjort mitt och att jag lämnar på topp.

”Drömmen om hus har väckts till liv”

I och med avhoppet från det populära programmet har nu programledaren möjlighet att hitta på något nytt i livet med maken, musikern Simon Peyron, 30, och barnen Blanka, 7 och Hedda, 3. När Hänt frågar Malin hur hon vill förändra sitt liv så för det tankarna till hennes senaste succéprogram.

– För mig har drömmen om hus väckts till liv, så nu är Simon och jag på husjakt! Nu, när jag är i småbarnsåren, vill jag kunna släppa ut barnen i en trädgård så att de slipper klättra på väggarna. Det är en stor men rolig livsförändring att gå från citymänniska till ett mer vuxet liv med allt ansvar som ett hus innebär, säger hon i en ny intervju till Hänt.

Malin Olsson Vem bor här
Nu lämnar hon den populära serien Vem bor här?

Malin Olsson berättade i Mama i somras att det kan vara tufft med föräldraskapet, hon tror att igenkänning och acceptans är viktigt.

– Jag tror det svåraste för mig är att man ska vara så otroligt stark mentalt. Att ha tålamod, att inte bli fem år själv och säga tillbaka på deras nivå, att inte höja rösten. Att försöka vara det goda exemplet hela tiden. Men man är ju inte mer än människa. Och alla gör så gott de kan. Och sen får man inte heller glömma bort att alla har olika barn.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons