ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Attacken! Måns Möller i vilt slagsmål på scen – kunde inte gå efteråt

23 okt, 2024
Till vänster: Måns Möller på scen med en mikrofon mot munnen och hålla upp ena handen i en rörelse som gör att han ser lätt upprörd ut. Till höger: Närbild Måns Möller.
Turnéaktuella Måns Möller blev anfallen på sitt jobb när en man sprang upp på scen.
I Framgångspodden berättar han om attacken och hans efterföljande skada.
– Jag hinner precis få på ett nacksving, säger Måns.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jansson gissar kändisen – har fel på allt: "Men herregud"Brand logo
Anders Jansson gissar kändisen – har fel på allt: "Men herregud"

Komikern och programledaren Måns Möller, 49, har levt på humorn ända sen 1998. Nu är han aktuell med showen Mitt perfekta liv, som han spelar runt om i Sverige med totalt 44 shower under hösten.

Stand up-showen handlar om sonen autism, singelliv och världens längsta 40-årskris. Att showen till viss del handlar om autism är för att hans son Viggo, 18, har diagnosen. De senaste tio åren har Måns jobbat för alla barns rättigheter och speciellt då barn med autism.

När Måns nu gästar Alexander Pärleros, 39, podcast Framgångspodden för att bland annat prata om showen berättar han också om att han blev attackerad på scen!

Mannen sprang upp på scen – Måns Möller attackerad

I podcasten har Alexander en programpunkt där han tar upp saker som folk har skrivit om Måns på Flashback. En AI-röst läser upp en text där en person har skrivit att någon ”stormade upp på scenen och pucklade på honom” under ett stand up-gig.

Annons

– Det där giget minns jag absolut. Det var ett jätteroligt gig tills en jättefull kille i overall gick framför scenen. Jag sa något, det var inte något speciellt, och han stormar då upp på scenen, berättar Måns.

Måns förklarar vidare att han hade lampor mot sig så att han därför inte såg mannen ordentligt förrän han var nära.

– Jag hinner precis få på ett nacksving, kommer jag ihåg, så vi ramlar runt där men han landar på min ena fot.

Mannen släpas bort och Måns gör klart giget trots händelsen, eftersom han aldrig ställer in, säger han. Men desto värre blev det dagen efter.

– Jag kommer inte ur mitt hotellrum dagen efter. Jag kunde inte stödja på foten. Jag var ung komiker och ringer till agenten och säger att jag inte kommer upp ur sängen och inte kommer hinna med tåget, och de sa ”tufft för dig”.

Måns Möllers tuffa tid i karriären: ”Inte helt enkelt”

Måns förklarar att han inte tjänade så mycket då, och eftersom han själv behövde boka en ny resa hem så gick han back på att göra giget. Just därför minns han den här händelsen lite extra, men han menar att det har blivit mycket bättre för unga komiker idag.

Annons

– Så skulle man inte bli behandlad idag tror jag, om man blivit anfallen på sitt jobb. Men på den tiden var det ganska tuffa papper.

Alla shower som Måns har haft under hösten har varit slutsålda, vilket han beskriver som häftigt. Så har det nämligen inte alltid varit för komikern.

– Om man ska vara lite seriös så har det inte varit helt enkelt alla gånger att vara ung och okänd komiker att kuska runt i Sverige. Det har varit ganska många rundor innan man som nu kan hyra Cirkus och säja ut, där DN och Aftonbladet kommer och recenserar. Det är lång väg dit.

FOTO: TT, TV4/Skärmdump

Annons