LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Måns Möller ville ha barn – pinsamma missen chockar alla

20 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Måns Möller var nyligen på besök hos NRJ Morgon för att prata om sin show och snacka lite strunt med humorkollegan Anis Don Demina.
Trodde han.
Sofia Wistam hade andra planer och avslöjade en pinsam miss.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”

Varje morgon får NRJ-lyssnare vakna till svängig popmusik och till tonerna av programledarna Basse Widman, Sofia Wistam och Anis Don Demina. När radioprofilerna väl har rasslat igång rösten brukar lyssnarna få höra om olika saker som radiopratarna varit med om under helgen, eller rykten och nyheter som de vill kommentera. Ibland brukar också en och annan rolig gäst hälsa på.

I tisdags var komikern och föreläsaren Måns Möller, 49, på besök för att bland annat prata om sin show Mitt perfekta liv och tjöta lite med de gamla polarna.

Sofia Wistam berättar om Måns pinsamma misstag

Eller det var i alla fall vad han trodde. Sofia Wistam hade nämligen andra planer.

– Okej, Måns och hans fru vill skaffa barn och det är inte helt lätt så det bestämmer sig för att ta hjälp och går till en fertilitetsklinik, inleder Sofia sin historia om komikern.

Annons

Och än så länge är ju allt helt normalt, det går ofta att läsa om olika personer som har haft utmaningar och bland annat genomgått en IVF-behandling. Men historien slutar såklart inte här.

Utan det är något som tynger Måns. Något som han har varit lite brydd över och tycker ska bli extrajobbigt. Han ska nämligen ”leverera” sin sperma i en kopp och vet inte riktigt hur det ska gå att göra på beställning.

– Så han kommer dit och sitter nervös under hela mötet och till slut så är det då dags. Här är koppen!, fortsätter Sofia berätta.

Då går Måns med koppen till toaletten, som är en helt vanlig toalett. Det finns inga hjälpmedel där, och han vet om att flera människor står utanför dörren och väntar på honom. Måns får panik och kämpar järnet och till slut så lyckas Måns leverera i koppen.

Då inser Måns Möller sitt stora misstag

Efter ”toabesöket” går Måns ut och ger koppen till läkarna och säger:

Annons

”Här, har ni det, det gick bra” varpå läkarna svarar:

– Jaha, nej det var urinprov vi skulle ha.

När Sofia med de orden avslutar berättelsen så tappar både Måns och Anis det fullständigt och hela studion skrattar rakt ut.

Måns känner att han vill förklara sig och säger att det ju kan bli så här när man är stressad, han hade inte ens hört vad läkaren ville ha av honom. Och det är Måns bild av livet, att det inte alltid är perfekt, och det är därför hans nya standupshow just fått namnet Mitt perfekta liv.

– Det var oerhört jobbigt, men det blir ofta så här och showen heter som den gör för mitt liv är ju allt annat än perfekt, skrattar Måns.

FOTO: Instagram / Skärmdump

Annons