LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Måns Zelmerlöw har betalat en förmögenhet för sitt nya liv – har inte berättat för familjen

05 sep, 2024
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw
Måns Zelmerlöv har köpt en vingård i Skåne.
Ingen i familjen visste någonting:
– Någon gång ska jag berätta det, säger Måns i Gry Forsell med vänner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Måns Zelmerlöw, 38, har minst sagt haft en händelserik sommar. Det har varit fullt ös med hans sommarturné som går runt i både Sverige och Europa, han har tagit pilotlicertifikat och har dessutom nyligen öppnat en kaffe- och vinvagn kallad Beans & Grapes i Båstad, något som Hänt tidigare har rapporterat om.

Under morgonkvisten gästade Måns Gry Forsells morgonprogram i mix megapol, Gry Forsell med vänner, och avslöjade då ännu en stor nyhet – Måns har nämligen köpt en vingård i Skåne. Något som hans familj inte hade någon aning om.

Måns Zelmerlöv har köpt en lyxig vingård i Skåne

I programmet förklarar Måns hur han nyligen har köpt en unik vingård utanför Staffanstorp, nära Måns gamla hemtrakter.

Annons

– Alltså, man kan inte säga att det är en Staffanstorp. För oss som kommer från Lund så är Staffanstorp inte... Det ringer inte kanon, så jag vill säga Kyrkheddinge, säger Måns och skrattar.

Vidare berättar han att vingården har 550 Chardonnay-rankor som är 20 år gamla, vilket är något helt unikt för Sverige då det vanligtvis inte går att odla den typen av vinrankor i Sverige.

– De som jag köpte det av visste inte det när de planterade. Och nu har de haft fyra bra år, så det blev jättebra, säger Måns och fortsätter:

– Så jag tänker att jag ska skapa det bästa svenska bubblet om typ 3-5 år.

Familjen hade ingen aning

Det finns dessutom en extra spännande detalj angående Måns nya vingård. För Gry avslöjar han att hans de flesta i hans familj inte hade någon aning om det stora inköpet.

– Vet alla i din familj om att du har köpt en vingård i Staffanstorp?, frågar Gry.

– Nej, det finns ju mycket…Nej.. Någon gång ska jag berätta det, förklarar Måns med ett skratt.

Annons

Måns Zelmerlöw och Ciaras tuffa period

Trots att det verkar gå super i Måns karriär har det, har det varit lite kämpigt när det kommer till hans privatliv. Sedan 2018 är Måns gift med den brittiska skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 37. I slutet av maj nåddes vi dock av beskedet att Ciara hade avföljt Måns på Instagram.

I samma veva berättade Måns för Aftonbladet att han och Ciara gick igenom en tuff period.

Hur deras relation ser ut idag är fortfarande okänt men tidigare i somras sågs Ciara och Måns tillsammans igen. De hade nämligen givit sig iväg och ”glampat” – en glamorösare variant på camping med mer bekvämligheter. Det verkade då som att paret hade hittat tillbaka till varandra.

FOTO: TT

Annons