LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Måns Zelmerlöw lämnar England – bryter upp med Ciara: ”Blåsa ut allt”

27 okt, 2024
Måns Zelmerlöw och Ciara har några stormiga månader bakom sig.
Nu berättar artisten att de i framtiden planerar att bryta upp från England för ett liv i Sverige.
– Det känns som att vi är väldigt glada, säger Måns till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

Det har minst sagt varit ett händelserikt år för Måns Zelmerlöw, 38. I våras stormade det ordentligt i kärleksrelationen med Ciara Janson Zelmerlöw, 37, och sedan dess har mycket hänt i Måns liv.

Måns Zelmerlöw bryter tystnaden om relationen

I en ny intervju med Aftonbladet berättar han nu om hur livet ser ut efter den intensiva perioden i hans liv.

– Det var en jättetuff sommar. Det var det verkligen. Men det är desto roligare nu när det har ljusnat, säger han till tidningen.

Nyheten om att Måns och Ciara gick igenom en tuff period tillsammans kom i maj. Ciara avföljde då sin make på Instagram och bröt därefter tystnaden kring äktenskapskrisen.

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad", skrev hon i ett mejl till Aftonbladet då.

Annons

Måns och Ciara bryter upp med England – planerar flytt till Sverige

Utöver allt som sker i privatlivet har Måns haft ett intensivt år på flera andra fronter. Han har varit ute på turné, startat upp en kaffe- och vinvagn, och dessutom investerat i en exklusiv vingård – som ska blåsas ut helt och renoveras.

– Varje del av huset ska renoveras. Det blir typ en blåsa ut allt-renovering. Tanken var att vi skulle flytta dit och bo in oss lite, men vi kan nog inte göra det, säger Måns Zelmerlöw.

Han förklarar också att de är överens när det kommer till val av inredning.

– Det är vi nästan bäst på skulle jag säga. Vi har väldigt lika syn på saker och bra visioner för vad det ska bli av allt. Men de drömmar vi har är på flera års sikt. Men då blir det där som vi kommer bo.

Måns förklarar vidare att planen framåt är att fokusera på att renovera gården och överväga att sälja den gemensamma lägenheten i London – men inget är beslutat än.

– Vi får se om vi gör oss av med det. Vi är rätt spontana av oss. Men än så länge har vi kvar huset. Nu vet vi ingenting förutom att vi trivs väldigt bra här.

FOTO: TT

Annons