LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Måns Zelmerlöws sorgliga avslöjande – nu är det slut: ”Känns tråkigt”

20 aug, 2024
Måns Zelmerlöw lämnar en tuff tid bakom sig – samtidigt som han under sommaren upplevt fantastiska veckor i Båstad.
Nu bekräftar han att det tyvärr är slut...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem kamerablixtar med Rolf LassgårdBrand logo
Fem kamerablixtar med Rolf Lassgård

Det var i början av sommaren som folkkära Måns Zelmerlöw, 38, bekräftade hans planer på att öppna upp en egen kaffe- och vinvagn.

Sagt och gjort köpte artisten en ombyggd hästtransport och slog i juli upp dörrarna till Beans & Grapes i Båstad.

Måns Zelmerlöw öppnade egen vagn i Båstad

I en intervju med Båstads tidningen Bjäre Nu har Måns tidigare berättat om beslutet.

– Det finns inget bra renodlat kaffeställe i Båstad. Det har jag retat mig på i flera år och därför tänkte jag till slut att jag får öppna ett eget. Jag vill helt enkelt att folk ska kunna få sig en riktigt god kopp kaffe, sa han då och fortsatte:

Annons

– Jag hittade vagnen i England och lät forsla hit den. Vi har fått alla tillstånd så vi kommer kunna servera både kaffe, öl och vin.

Under sommaren som gått har vi sett både Måns, hustrun Ciara Janson Zelmerlöw, 37, och deras gemensamma barn på plats i Båstad. Utifrån bilder har det sett ut att vara bra engagemang från kunder i vagnen, och Måns har verkat nöjd.

Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut, och det innebär även att Beans & Grapes kommer att stänga ner för denna säsongen.

Måns Zelmerlöw tar farväl: ”Otroligt”

På sin Instagram tar Måns nu farväl av sin kära vagn.

Annons

”Ett stort tack till vår fantastiska personal som varit med på denna fantastiska start på vår resa med Beans & Grapes.”, skriver han och fortsätter:

”Otroligt tack till alla som besökt oss i sommar! Vi är så glada för vår trädgårdslounge och känns tråkigt att denna säsongen redan är över. Vi hoppas att ni besöker oss nästa sommar och håll utkik på våra sociala medier för att se vad som händer härnäst.”

FOTO: Instagram

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons