LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Måns Zelmerlöws nya liv – han och partnern byter bana helt: ”Redo”

23 jun, 2024
måns zelmerlöw
Schlagerstjärnan Måns Zelmerlöw och radarpartnern Per Andersson byter bana. Istället för skönsång och show ska duon nu leverera något helt annat – kaffe.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”Brand logo
Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”

Måns Zelmerlöw, 38, och komikern Per Andersson, 47, gillar verkligen att jobba med varandra.

Tillsammans har duon skapat scenshowerna Tomten och bocken samt Tomten och bocken – rider igen.

Måns Zelmerlöw och Per Anderson byter bana helt

Tidigare i somras bekräftade dock Per Andersson för Hänt att han och popstjärnan går skilda vägar. Kommande vinter skrotas nämligen scenföreställningen trots fjolårets succé.

– Det är ju också en julshow till, men jag tror den också får vänta något år till. Det är inte bara att mata på. Det var så jävla roligt att spela den här showen att vi kände att vi gärna ville göra det igen, men kanske inte direkt samma år. I vår värld kommer tomten varannat eller var tredje år, har han sagt till Hänt.

Nu verkar det dock som det istället blir jobb ihop i sommar för kollegorna – eller?

Oväntade vändningen – ska sälja kaffe

Måns Zelmerlöw la tidigare under söndagen upp en bild på sin Instagramstory föreställande Per Andersson i en ”kaffevagn”.

Annons

Till bilden skriver schlagerstjärnan:

Vår första sommarjobbare är REDO. Låt oss göra det bästa kaffet i Båstad.

Hänt har sökt både Per Andersson och Måns Zelmerlöw för en kommentar, utan framgång.

Men nog låter det högst otroligt att de två nära vännerna skulle svida om helt och börja servera kaffe i Skåne hela sommaren. Speciellt med tanke på att Per Andersson tidigare berättat för Hänt att han ska vara ledig för första gången på 15 år i sommar.

– Håll i hatten nu, var med nu, för det jag ska säga nu är sjukt. Det är det sjukaste projektet. Jag ska alltså för första gången på 15 år vara ledig. Jag har fyra arbetsdagar i sommar. Antingen kommer jag få total panik och inget blir sig likt, eller är det så skönt att den här intervjun blir det sista man hör från mig, sa han till Hänt i början av sommaren.

FOTO: TT, TV4 Play, Instagram

Annons