LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Marcus Schenkenbergs bild på 2-årige sonen Collin – alla tycker de är kopior: ”Häftig”

18 okt, 2024
Till höger närbild Marcus Schenkenberg som tittar åt vänster. Från honom går en röd pil som täcker ett litet barns ansikte. Barnet är på en bild som är en skärmdump från Marcus Instagram där en kvinna också tittar in i kameran.
Marcus Schenkenberg fick barn med Jessica Bäckman för två år sedan.
På sin Instagram delar han med sig av bilder på sonen, där alla tycker samma sak!
Mini-Marcus”, skriver til exempel en person.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Marcus Schenkenberg, 56, är en svensk supermodell och har setts som världens första. Vi har också sett honom medverka i program som Let's Dance och nu senast The Island förra året.

För två år sedan blev han pappa till sonen Collin, som han fick tillsammans med Jessica Bäckman, 35. Vi känner igen henne från bland annat Sveriges värsta bilförare och Baren.

På sin Instagram visar Marcus upp sonen – där alla tycker samma sak!

Marcus Schenkenbergs likhet med sonen Collin

För åtta år sedan dejtade Marcus och Jessica under en sommar, efter att ha fått kontakt via sociala medier. Men Jessica träffade sedan en annan och idag är de inte tillsammans.

I en intervju med Expressen har Jessica berättat att de tog upp kontakten igen när hennes förhållande tog slut. De bestämde sig för att träffas och under en kväll blev det, som hon själv beskrev det, ”en liten hoppsan”.

Annons

På Instagram uppdaterar Marcus idag då och då med bilder på sonen. Nu senast har han lagt upp en video där sonen kör en minibil i trädgården. I kommentarerna har folk skrivit hur söt han är och vilken lycka bilen ser ut att ge honom.

I våras la Marcus även ut ett inlägg med flera bilder på Collin, varav en bild på honom med hans mamma.

Min lilla kille Collin och mamma Jessica”, skrev han till inlägget.

I kommentarsfältet har många även där kommenterat hur söt Collin är, men också hur lik han är sin pappa!

Lilla Marcus. Så söt”, skriver en person.

Mini Marcus! Massa kramar och energi med kärlek från Serbien till Collin och hans pappa”, kommenterar en annan.

Såå lik dig”, skriver en tredje.

Wow vilken häftig bild”, tycker ytterligare en.

Marcus Schenkenbergs relation till sonens mamma

Jessica och Marcus lever separat och Marcus var till exempel inte med på Collins förlossning, men de är väldigt goda vänner. Jessica har tidigare berättat för Hänt om upplägget med sonen.

Annons

”Collin växer så det knakar, han är en kärleksfull busunge som gillar när det händer saker.. Bilar och motorer är nog det bästa enligt honom själv Collin bor hos mig på heltid, Marcus är här och träffar Collin och senast i helgen var jag och Collin uppe i Sthlm hos Marcus”, skrev hon till Hänt.

I en tidigare intervju med Expressen har hon berättat att Collin inte var planerad, men att Marcus var positiv till att få ett barn.

– Han blev chockad men glad, så efter att ha pratat med Marcus kände jag mig lugnare. Han tyckte verkligen inte att jag skulle ta bort barnet. Han har ju velat ha barn och det ville ju jag också.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT




Annons