LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Maria Forsbloms aktiva beslut för barnens skull – bilden visar

25 sep, 2024
Maria Forsblom har två barn tillsammans med exet Emil Hägglöf. Men nu har hon tagit ett aktivt beslut för barnens skull...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Maria ForsblomBrand logo
Fem blixtsnabba med Maria Forsblom

Maria Forsblom, 38, är en av svenska folkets favoriter i tv-rutan. Varje gång hon leder Nyhetsmorgon får hon alltid mycket kärlek och positiva kommentarer från tittarna hemma i tv-sofforna.

Den senaste tiden har Maria främst jobbat tillsammans med Martin Järborg, 45. Men den här veckan lyser hon med sin frånvaro i rutan och det hela har en väldigt rimlig anledning.

I slutet av förra veckan tog nämligen Maria sitt pick och pack och satte sig på ett flyg till Grekland.

Maria Forsblom om separationen från Emil Hägglöf

När Maria inte syns till i Nyhetsmorgon lever hon ett fartfyllt familjeliv med sönerna Milian, 8, och Matheo, 6. Men sedan drygt två år tillbaka har hon och barnens pappa Emil Hägglöf varit separerade. Detta gick helt under radarn och det var i somras som Maria valde att berätta vad som hänt.

Annons

– Jag och Emil separerade faktiskt för lite mer än två år sedan. Separationer är väl alltid känslosamma för alla, men jag är väldigt tacksam för att vi har gått från att vara ett par till att kunna vara vänner med gemensamt fokus på barnen. Vi kan fortfarande umgås tillsammans som en familj och det är jätteskönt, berättade Maria för Aftonbladet.

Att det dröjde två år för Maria att gå ut med separationen berättar hon inte var någon slump.

– Det har varit medvetet. Det har varit två år av många och starka känslor och vi har båda velat landa i det först, och nu har både jag och Emil landat på fötter igen, förklarade Maria för tidningen.

Maria Forsblom visar inte barnens ansikte

Sedan dess har Maria och Emil tagit den tid de behövt och deras främsta prio är att göra det så bra som möjligt för barnen. De turas om med att ha barnen men Maria har tidigare berättat att det är tack vare hennes föräldrar som livspusslet gått ihop så pass bra som det gjort.

Och nu är Maria på en resa tillsammans med sin syster och barnen. Maria har lagt upp flera bilder från resan och på hennes senaste bild visar hon upp sönerna.

Eller ja, hon har faktiskt valt att dölja deras ansikten. Maria är inte ensam om att aktivt inte visa upp sina barn, faktum är att TV4-kollegan Soraya Lavasani, 42, tänker precis likadant!

FOTO: Stefan Jerrevång/AFTONBLADET, Instagram

Annons