LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Maria Forsbloms utseendeförvandling: ”Väldigt tacksam”

03 okt, 2024
Maria Forsblom i Nyhetsmorgon. Från henne går en stor röd pil åt vänster som pekar på ett Instagraminlägg från Nyhetsmorgon.
Programledaren Maria Forsblom är vi vana att se i Nyhetsmorgon varje vecka.
Nu dyker hon upp med ett nytt utseende!
”Väldigt tacksam”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Maria ForsblomBrand logo
Fem blixtsnabba med Maria Forsblom

Maria Forsblom, 38, har blivit en av våra mest folkkära profiler i tv-rutan där vi ser henne i TV4s Nyhetsmorgon varje vecka.

Maria har jobbat på Nyhetsmorgons redaktion ända sedan 2013. När hon inte jobbar lever hon ett fartfyllt familjeliv med sönerna Milian, 8, och Matheo, 6. För drygt två år sedan separerade hon och barnens pappa Emil Hägglöf, något hon berättade om först i somras.

Men på torsdagen ser vi henne på ett sätt som vi inte är vana vid!

Maria Forsblom om förvandlingen: ”Väldigt tacksam”

Ofta programleder Maria tillsammans med kollegan Martin Järborg, 45, och hon har tidigare fått kommentarer om att de ser nyförälskade ut.

Haha, vad roligt att det syns att jag trivs att jobba med Martin. Men ingen nyförälskelse, we go way back.”, skrev Maria när Hänt frågade om hur hon ställer sig till sådana kommentarer.

Annons

Maria är alltid fint uppklädd till sändningarna, med håret fixat i en mittbena. Men i torsdagens Nyhetsmorgon som hon programledde tillsammans med Thomas Ritter, 48, är det något som är annorlunda!

Maria har nämligen ändrat håret – och har nu i stället en sidbena. Hänt frågar Maria hur det kommer sig att hon har bytt frisyr.

Som oftast var det genierna i sminket som kom med nya förslag och idéer. Den här morgonen var det Sanna som hade en klar vision om hur håret skulle se ut efter att hon fått se klänningen.”, skriver Maria i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

Väldigt tacksam för deras professionalism, inte minst när klockan är 4 och min egen hjärna inte riktigt vaknat än. Ha en fin dag!

Följarnas hyllning till Maria Forsblom

Och att Maria bytt frisyr har inte gått obemärkt förbi, vilket bland annat syns på Nyhetsmorgons Instagram.

Snygg frisyr och lika glad som vanligt”, kommenterar till exempel en person.

Det är även flera som hyllar Marias höstiga outfit!

Så himla fin och mysig outfit du har på dig var är den ifrån”, har en person skrivit.

Go morron! Såg er på tv i morse och häpnade över Marias fin stickade kläder!! Var kommer dessa ifrån?” kommenterar en annan.

Maria Forsblom och Thomas Ritter står i Nyhetsmorgonstudion och tittar in i kameran. De har ett bord framför sig.
Maria Forsblom och Thomas Ritter i Nyhetsmorgon. Foto: TV4/Skärmdump

FOTO: Instagram/Skärmdump, TV4/Skärmdump

Annons