LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Maria Montazami kastar ut grejerna ur huset – Kamrans chock

27 aug, 2024
AvOla Lagerström
author Linnea Söderberg
Linnea Söderberg
Till vänster: Närbild Maria Montazami som tittar åt höger med stängd min. Till höger: Maria och maken Kamran i Let's Dance.
Maria Montazami bor i ett hus i Los Angeles, USA tillsammans med sin make Kamran.
Nu visar det sig att hon gjort en radikal förändring i hemmet – och tömt sovrummet!
– Har gett bort min och Kamrans säng, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob


Maria Montazami
, 58, blev en folkkär profil genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar, där vi fick ta del av hennes vardag tillsammans med maken Kamran Montazami, 62. Sedan dess har hon även medverkat i många andra tv-program, bland annat Över Atlanten och Sveriges Mästerkock VIP.

Maria och Kamran har varit gifta i över 30 år och har barnen Sara Montazami, 33, Hanna Montazami, 31, Emma Montazami, 27, och Nicholas Montazami, 25 tillsammans, som alla växt upp i USA.

När Hänt nu pratar med Maria berättar hon att hon har gjort en radikal förändring inför hösten.

Maria Montazamis stora förändring – fick nog

Till vardags lever Maria ett ganska stillsamt liv i Laguna Niguel utanför Los Angeles. Sommaren har hon delvis spenderat i Sverige med bland annat inspelning av Stjärnorna på Slottet, men den största delen av tiden har spenderats i huset i USA tillsammans med familjen.

Annons

Just hennes hem har visats upp mycket i tv i och med Svenska Hollywoodfruar, men när Hänt pratar med henne visar det sig att hon har fått nog, och gjort en stor förändring.

– Det finns inget bättre än att förnya delar av sitt hem som börjar bli lite tråkiga. Finns det något jag verkligen älskar så är det att ge bort saker för att förnya ett annat hem. Har gett bort min och Kamrans säng till en välgörenhetsorganisation som heter Mercy, säger hon och fortsätter:

– För några dagar sedan, när Kamran kom hem, sa han: ”Var är sängen?” ”Den är bortskänkt”, sa jag. Dags att förnya och uppdatera! Med andra ord kommer jag denna höst förnya möbler som är äldre än tio, tolv år, säger Maria till Hänt.

Maria Montazami i blåsväder efter uttalandet om maken

Maria har tidigare sagt att hon trivs med att vara hemma medan maken Kamran jobbar.

– Nu vet jag ju att det ska vara lika men jag tycker att män ska jobba och kvinnor ska vara hemma, sa hon i SVTs program Min sanning.

Maria förklarade vidare att hon vet hur det låter, men enligt henne är det bäst så då män oftast tjänar mer pengar än kvinnor.

– Det bästa med Kamran är att han betalar. Det har han alltid gjort, säger Maria och fortsätter:

– Och det gör mina döttrars män, så ska det vara.

Det här var något som fick många upprörda kommentarer på SVTs Instagram.

FOTO: TT

Annons