LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Maria Montazami i blåsväder efter osmakliga uttalandet – fansen rasar: ”Usch”

29 jul, 2024
Maria Montazami och Kamran Montazami
Maria Montazamis nya uttalande upprör många.
– Det bästa med Kamran är att han betalar, säger hon i ett klipp som spridits på Instagram.
Annons
Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotterBrand logo
Maria Montazami avslöjar relationen till maken Kamrans okända dotter

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami, 58, blev en folkkär profil genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar, där vi fick ta del av hennes vardag tillsammans med maken Kamran Montazami, 62. Sedan dess har hon även medverkat i många andra tv-program bland annat Över Atlanten och Sveriges Mästerkock VIP.

Till vardags lever Maria ett ganska stillsamt liv i Laguna Niguel utanför Los Angeles. Hon och Kamran har varit gifta i över 30 år och har barnen Sara Montazami, 33, Hanna Montazami, 31, Emma Montazami, 27, och Nicholas Montazami, 25 tillsammans.

Trots att makarna lever ett lyxigt liv, är det Maria som sköter tvätten, städar golven och bär hem matkassarna medan Kamran är på jobbet, något hon öppet har berättat om.

Maria Montazami om maken: "Det bästa med Kamran är att han betalar"

I ett nytt klipp som spridits på Instagram, från SVTs program Min sanning berättar hon att Maria trivs med att hon är hemma medan Kamran jobbar.

Annons

– Nu vet jag ju att det ska vara lika men jag tycker att män ska jobba och kvinnor ska vara hemma, säger hon till programledaren Anna Hedemo.

Maria förklarar vidare att hon vet hur det låter, men enligt henne är det bäst så då män oftast tjänar mer pengar än kvinnor.

– Det bästa med Kamran är att han betalar. Det har han alltid gjort, säger Maria och fortsätter:

– Och det gör mina döttrars män, så ska det vara.

När Anna frågar om jämställdheten och hur Marias döttrar känner inför detta, svarar Maria att hon förstår att tiderna har förändrats. Hon tror att hennes döttrar arbetar för att de ännu inte har några barn.

– Jag kan inte prata för dem. De jobbar ju nu – vi får se sen när de får barn. Jag jobbade ju som en galning innan jag fick barn

Följarna rasar över Maria Montazamis uttalande

I kommentarsfältet rasar följarna över Marias uttalande. Många menar att det inte alls är rimligt att det ska vara fördelat på det sättet.

Annons

"Ja, ja gamla damer, gamla idéer", skriver en följare.

"Aldrig livet man vill vara hemmafru… har inte tjejer något driv i dagens samhälle? Varför försörja sig på andra", skriver en annan.

"Nej … usch Maria… alla har inte en man som Kamran vet du… bättre att kunna försörja sig själv", tillägger en tredje.

Men det är inte bara negativa kommentarer. Diskussionen fortsätter, och många håller också med Maria och tycker att hon har helt rätt i sin åsikt.

"Håller med Maria att kvinnor ska ha möjligheten att stanna hemma under småbarnsåren," skriver en stöttande följare bland andra.

FOTO: TT

Annons