LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Maria Montazami oigenkännlig på nya bilden

24 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Maria Montazami har länge haft ett väldigt karakteristiskt utseende. Men nu har hon bytt ut de stora blonda lockarna mot något helt annat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob

Tv-personligheten Maria Montazami, 58, blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon var med i programmet från starten 2009 och var många tv-tittares stora favorit. I programmet fick vi följa med i hennes vardag i lyxhuset beläget i Laguna Niguel i Kalifornien, USA. Maria är gift med mäklaren Kamran Montazami, 62, och tillsammans har makarna barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas som idag alla är vuxna.

Annons

Maria Montazami har haft en intensiv inspelningsperiod

Till vardags lever nu paret Montazami själva i huset utanför Los Angeles men sommaren spenderade Maria i hemlandet Sverige. Hon hade nämligen fullt upp med olika tv-inspelningar, som bland annat Stjärnorna på slottet. Nyligen blev det officiellt att hon och hennes äldsta dotter Sara är två av de tävlande i det nya programmet Jagad, som är MAX nya storsatsning.

Programmet, som leds av journalisten och tv-producenten Robert Aschberg, går ut på att de kända deltagarna ska göra sitt yttersta för att hålla sig gömda från Aschberg och hans 12 utredare i inte mindre än 10 dagar. Förutom Maria och Sara består de jagade av Samir Badran, 34, & Viktor Frisk, 29, Glenn Hysén, 64, & Hasse Brontén, 57, samt Anja Pärson, 43, & Filippa Rådin, 51.

– Det ska bli ett så himla kul äventyr det här, säger Maria Montazami i ett pressmeddelande.

Annons
Så här är vi vana att se Maria och Sara. FOTO: Instagram skärmdump

Än så länge är det oklart hur det går för mor och dotter-duon i programmet, den som är nyfiken får hålla ut till i vår då programmet har premiär.

Mor och dotter-duons nya look

För att kunna gömma sig och inte bli igenkända kan det ju vara en bra idé att maskera sig, och det verkar Montazami-duon ha listat ut. Sara har delat en bild på sin Instagram där de har peruker, mössor och solglasögon. Och visst är det ganska svårt att se vilka det är som gömmer sig där under?

Annons
Så här har vi aldrig sett dem förut! FOTO: Instagram skärmdump
Annons

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons