ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Marie Serneholt fast i hemmet – får inte gå ut: ”Galet”

27 okt, 2024
Marie Serneholt
Marie Serneholts semester i Frankrike blev inte som hon hade tänkt sig.
Hon tvingades stanna i hemmet på grund av en nödsituation.
"Vi beordrades att stanna hemma", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönernaBrand logo
Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönerna

I skrivande stund befinner sig sångfågeln och programledaren Marie Serneholt, 41, på semester i Frankrike tillsammans med några vänninor. Men resan blev inte alls som de hade tänkt sig, något Marie delar med sig av på Instagram.

Marie Serneholt tvingad att stanna hemma – får inte gå ut

Allt inleddes med ett kraftigt oväder som svepte över staden St Tropez, där Marie och hennes vänninor befinner sig. Likt många andra tänkte Marie njuta av sin semester genom att gå ut och äta middag i stan, men planerna förändrades snabbt.

Annons

”Tidigare ikväll hade vi trots galet oväder ambitionen att åka in till St Tropez för att äta middag. Men vi hann inte mer än sätta oss i bilen förrän vi kände nej, vi ska icke ge oss ut”, skriver Marie på sin Instagram story.

Marie Serneholt
FOTO: Skärmdump Instagram

Marie och väninnorna blev varnade av franska myndigheter

Det verkade dessutom vara ett klokt val av Marie och hennes vänner att stanna hemma, eftersom Maries telefon plötsligt plingade till kort därefter – och det visade sig vara ett varningsmeddelande från den franska regeringen.

Annons

”Kort därefter kom ett meddelande från franska staten att vi beordrades att stanna hemma”, skriver Marie vidare.

Marie Serneholt
FOTO: Skärmdump Instagram

I meddelandet informerar de franska myndigheterna om risken för översvämning i området och rekommenderar personer att hålla sig borta från vattendrag, söka skydd på högre mark, undvika att gå ner i källare samt skjuta upp eller avbryta planerade resor.

Och det var precis det Marie och hennes vänninor gjorde – istället för en kväll i stan tog de tillfälle i akt att leka mästerkockar hemma istället.

Annons
Marie Serneholt
FOTO: Skärmdump Instagram

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons