LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Marie Serneholt förbjuds att kontakta sina egna barn: ”Jobbigt”

25 aug, 2024
marie serneholts familj
Marie Serneholts drag för karriären innebar en stor uppoffring – hon fick inte ha någon som helst kontakt med familjen.
– Det går inte riktigt att föreställa sig, menar A-teens-stjärnan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönernaBrand logo
Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönerna

En dryg månad återstår tills TV4:s Förrädarna är tillbaka med en andra säsong. Den 25 oktober är premiärdatumet, och precis som förra året är det Dragomir Mrsic, 54, som styr den förrädiska skutan.

Programledaren gästade tillsammans med två av de släppta deltagarna under lördagen Hellenius hörna special – mångsysslaren Marie Serneholt, 41, och före detta justitieministern Thomas Bodström, 62. Tillsammans var de där för att prata om upplevelsen, som framförallt Marie beskriver som väldigt tuff.

Marie Serneholt nära att hoppa av – saknaden efter familjen

– Jag var inte sen att tacka ja, när frågan väl kom. Eller vet du, det fanns ett litet uns av tveksamhet. Det var det här att man inte ska ha någon kontakt med sin familj eller sina barn under en period, och det kändes lite jobbigt tycker jag, berättar tvåbarnsmamman i programmet.

Annons

Något Dragomir bekräftar – under inspelningsperioden är det nolltolerans vad det gäller kontakt med omvärlden.

– Ni går in i en bubbla, det är inga telefoner, ingenting, inga ipads. Inlåsning. Det är lite som att sitta inne, säger han.

Marie håller med.

– Det går inte riktigt att föreställa sig. Även om jag hade kollat på programmet innan, så går det inte riktigt att förstå vad vi har gått igenom. Och hur mycket det påverkar en. En dag där inne känns som flera dagar. Jag tyckte det var jobbigt att inte kunna ringa hem. Jag har varit borta och jobbat förut, men det här med att inte efter en arbetsdag kunna ringa hem och checka in.

förrädarna deltagare
Dragomir Mrsic, Thomas Bodström och Marie Serneholt i David Hellenius specialprogram med <span data-lab-italic="italic" class="italic m-italic">Hellenius hörna</span>.

De ska vara med i Förrädarna säsong 2

– Hur var det att komma tillbaka efter att ha varit instängd på det här sättet?, frågar då David Hellenius, 50.

Annons

– Jag hade ju hört lite från folk som var med förra säsongen att det kan vara lite svårt att släppa. För mig var det bara att direkt hoppa in tillbaka i hamsterhjulet igen, med barn och allting. Men jag är glad att det var så.

Utöver Marie och Thomas är sedan tidigar avslöjat att Djurgårdens IF:s sportchef Bosse Andersson, 55, kommer att vara en av deltagarna. En som inte är bekräftad, men där följarna ändå är starkt övertygade ska vara med är också youtubern Joakim Lundell, 38. Men vilka som ansluter till äventyret återstår alltså att se!

FOTO: TT, SVT, TV4

Annons