LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mark Levengood bekräftar relationsstatusen – 1 år efter skilsmässan från Jonas

06 okt, 2024
Mark Levengood, Jonas Gardell
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell gick skilda vägar.
Nu öppnar Mark upp sig om hans nya liv – och hans relationstatus.
– Du vet ju hur hemlig jag är, säger Mark till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Tornving rankar kärlekslivet – avslöjandet om hemliga flickvännenBrand logo
Mikael Tornving rankar kärlekslivet – avslöjandet om hemliga flickvännen

Mark Levengood, 60, är en av Sveriges mest älskade kändisar. Han har varit en välkänd profil i både TV och radio i många år, där han bland annat har lett Melodifestivalen och varit värd för Victoriadagen på Öland under flera år.

Tidigare levde Mark tillsammans med Jonas Gardell, 60, och tillsammans var de definitivt ett av Sveriges mest kända och älskade kändispar. Vilket kanske inte är konstigt med tanke på att de hade varit tillsammans i 37 år, och i gifta i 11.

Men idag Ser livet annorlunda ut för Mark – som nu lever ensam.

Så lever Mark Levengood idag – efter separationen från Jonas

För ungefär ett år sedan kom beskedet om att Jonas och Mark valt att gå skilda vägar efter alla år tillsammans.

Annons

Jonas har tidigare talat ut om sorgen efter separationen. När han gästade Tilde de Paula Ebys talkshow Tildes kom han in på känslorna.

– Alla vet att jag är frånskild. Folk frågar om det inte är sorgligt och det är klart att det är sorgligt. Men det hade varit ännu sorgligare om det inte hade varit sorgligt, sa han i programmet.

Men även om deras relation tog slut, innebar det inte att de skulle sluta ha kontakt. Faktum är att Mark och Jonas fortfarande har en god relation med varandra. De har bland annat dykt upp på röda mattan tillsammans, firat midsommar och gått i prideparaden sedan dess.

Mark Levengood om att vara singel: "Man vet aldrig"

I en ny intervju med Expressen berättar Mark att han för närvarande inte är intresserad av att söka en ny partner efter sin tid med Jonas. Han förklarar att han trivs med sitt liv som singel och har funnit en ny balans i vardagen.

– Du vet ju hur hemlig jag är. Jag ser mig som frånskild, folk fortsätter tjata om att jag är singel, men för mig är singel att vara aktivt sökande. Jag är inte med på några appar eller någonting, och man vet aldrig vad som händer i livet, men just nu är jag ganska tillfreds, förklarar Mark.

Han passar också på att dela med sig av en underbar anekdot från när han en gång träffade självaste Astrid Lindgren över en öl.

– Vi hamnade på Valonen, som alla finnar kallar för ”Vallonen”, och så frågade jag henne: ”Du blev änka när du var 50, varför gifte du aldrig om dig?”, säger Mark till tidningen och fortsätter:

– Hon fnös: ”Jag säger som tigern, 'gift ska man ha varit'.” Och det är lite där jag befinner mig, avslutar han.

FOTO: TT

Annons