LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Marko Lehtosalo får inte bo kvar – tvingas flytta hem till mamma: ”Katastrof”

23 aug, 2024
Marko Lethosalo, Irma Lethosalo
Marko tvingas flytta hem till mamma.
Känner sig stressad över renoveringen av huset:
– Det är katastrof, säger han i Rix MorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Under två säsonger har vi fått följa Marko "Markoolio" Lethosalo, 49, och mamma Irma Lethosalo, 69, bygga och renovera ett helt nytt hus till Irma.

Under programmet har vi sett hur duon har tagit det svenska folket med storm efter att Marko fick idén om att låta ett tv-team följa honom när han hjälper till att bygga huset. Något som slutade med total succé och idag är Irma en av Sveriges mest folkkära kändisar.

Men i allt renoverings-kaos verkar Marko ha glömt bort sitt eget hus, en 200 kvadratmeter stor strandvilla på Ingarö. Huset är 17 år gammalt och behöver enligt Marko en hel del renovering det med.

Marko Lehtosalos renoveringskaos – tvingas bo hos Irma

I fredagens program av Rix MorronZoo som leds av Laila Bagge och Roger Nordin berättar nämligen Marko om stressen över bostaden.

Annons

Han förklarar att tanken är att han under veckan ska riva både golvet och köket som behöver renoveras. Men först måste allt rensas ut och enligt Marko själv är han en expert på att skjuta upp saker.

– Nej jag mår inte bra. Jag ska renovera hemma. Såhär: Jag skulle egentligen ha rensat för idag kommer rivarna, säger Marko och fortsätter:

– Så att jag har ju skjutit upp. Jag är ju expert på att skjuta upp saker, man tänker ”Nej men det är så långt kvar”, men sen kommer ju dagen D, förklarar Marko.

Han berättar vidare att under tiden huset görs om tvingas han bo hemma hos mamma Irma – något han förväntar kommer bli lite av en pärs:

– Det är katastrof. I förrgår var jag där och då rök vi ihop fyra gånger, avslutar Marko med ett skratt.

FOTO: TV4

Annons