LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Marko Lehtosalo vägrar bo med kvinnan – löftet till barnen: ”Egoist”

27 aug, 2024
Marko Lehtosalo
Foto: TT
Marko "Markoolio" Lehtosalo har svårt att föreställa sig att bo tillsammans med en kärlekspartner.
– Jag tror att jag är för svår att leva med, säger han till Hemmets Journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Claes Malmbergs enorma kärlek till familjen: ”Fyra olika kvinnor, fem barn”Brand logo
Claes Malmbergs enorma kärlek till familjen: ”Fyra olika kvinnor, fem barn”

Folkkära Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, var tidigare gift med kärleken Jessica Westergård, 39. Paret skilde sig 2020 men har än i dag en god relation.

Men hur ser Markos kärleksliv ut i dag?

Marko Lehtosalo om att bo själv: "Jag är väldigt ostrukturerad"

Marko och exfrun Jessica har tre barn tillsammans, och även om de har gått skilda vägar har hon givit honom det viktigaste i hans liv – barnen, förklarar han för Hemmets journal.

– Jag känner en enorm kärlek och stolthet över mina barn. Som pappa är jag rolig, men lite pinsam. Den äldsta har börjat komma upp i den där åldern då man skäms lite för sina föräldrar, säger Marko till tidningen.

Sedan skilsmässan har Marko varit förtegen om sitt kärleksliv. Han har dock berättat att han trivs väldigt bra som singel – inte minst för att det tillåter honom att ha det som han själv vill i hemmet. I Rix Morronzoo har han berättat om hur tankarna går kring kärlek och samboskap.

Annons

– Jag har blivit så pass gammal, jag är 47 år nu... Och jag har tänkt, jag är en för stor egoist för att någonsin bo tillsammans med någon igen, sa Marko samtidigt som han berättar om ett par vänner som lever som särbor. Ett koncept som verkligen faller Markoolio i smaken, förklarade han då.

Så lever Marko Lehtosalo efter skilsmässan – löftet till barnen

Marko har tidigare talat öppet om det struliga ungkarlsliv han levde innan han blev trebarnsfar. Faktum är att han vid ett tillfälle på väg att göra en utredning för ADHD. Men att få en diagnos är inte viktigt för honom, förklarar han för Hemmets journal.

– Jag är väldigt ostrukturerad och har svårt att slutföra sysslor som inte känns roliga. Till exempel har jag svårt för att betala räkningar eller så låter jag tvätten ligga alldeles för länge. Så fort något stannar till så tröttnar jag direkt. Jag är extremt impulsiv. Det måste vara mycket energi hela tiden, annars zoomar jag snabbt ut och vill gå vidare.

I intervjun förklarar Marko även att han är nöjd med livet som singel och att han inte direkt längtar efter att träffa en ny kvinna. Dessutom har han avlagt ett visst löfte till sina barn:

– Kanske skulle det bli som särbo i så fall, men jag tror att jag är för svår att leva med. Jag har för mycket ångest. Jag har dessutom sagt till mina barn att så länge de bor hemma kommer det inte flytta in någon ny kvinna i detta hus.

Foto: Malin Lövkvist/Aftonbladet/TT och Karin Törnblom/TT

Annons