LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Markoolio akut till sjukhus – opereras omedelbart: ”Jag är rädd”

18 okt, 2024
Marko "Markoolio" Lehtosalo upptäckte en knöl på halsen och åkte in akut till sjukhus. Nu berättar han om nästa steg.
– Jag är rädd för knölar!, säger han i Rix Morronzoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på KristallenBrand logo
Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på Kristallen

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 49, är nyligen hemkommen från en jaktresa i Arjeplog. Där njöt han bland annat av härligt umgänge, roliga dagar på fjället och framför allt fick han se ett otroligt norrsken.

Men nu är han tillbaka i Stockholm och bor sedan en tid tillbaka hemma hos sin mamma Irma Lehtosalo, 69, då han genomgår en stor renovering av sitt hus.

– Det är katastrof. I förrgår var jag där och då rök vi ihop fyra gånger, sa Marko i Rix Morronzoo.

Markoolio akut till sjukhus – efter upptäckt knöl

Varje fredagsmorgon gästar Marko den populära radioshowen som leds av Laila Bagge, 51, och Roger Nordin, 47. Men i senaste avsnittet berättar Marko om sin hälsa. Han har upptäckt en knöl på halsen.

Annons

– Efter en studioinspelning med Bäst i test så brände jag direkt till akuten och då sa läkarna att det var tur att jag kom in för det är inte bra att ha en infektion runt huvudet, nära hjärnan, berättar Markoolio i Rix Morronzoo.

Marko har tidigare varit öppen med att han har högt blodtryck och tar blodtrycksmedicin. Om knölen på halsen skulle ha något med blodtrycket att göra går dock inte att säga, det måste en läkare titta på.

Markoolios oro för knölen: ”Jag är rädd”

När Marko kom in till akuten gjordes en operation där man tömde knölen. På måndag ska han tillbaka till sjukhuset för återbesök.

– Då fick jag fyra bedövningssprutor och det gjorde skitont så jag låg och höll i britsen jättehårt för det gjorde så ont. Då sa doktorn, som skulle operera mig, ”Marko, vart ska du? Du håller i så hårt i britsen, du ska ingenstans!”, berättar Marko och fortsätter:

– Men så tömde de den i alla fall. Så jag ska titta på den här på måndag igen, jag är rädd för knölar!

Laila Bagge är dock en lugn axel att luta sig emot. Hon är snabb med att försäkra Marko om att det absolut inte behöver vara så farligt som man kanske tror.

– Ja. Men det behöver inte vara något, många är också ofarliga och det kan vara fettknölar, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons