LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Markoolio less på Irma: ”Behöver en paus från varandra”

25 okt, 2024
Irma Lehtosalo och Marko "Markoolio" Lehtosalo
Marko "Markoolio" Lehtosalo och Irma Lehtosalo är Sveriges favoritduo.
Men nu avslöjar Irma sanningen om hur det är att jobba med sonen.
– Hemskt, säger Irma till Kristianstadbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Marko "Markoolio"-, 49, och Irma Lehtosalo, 69, har på senare år blivit en av Sveriges mest älskade underhållningsduos. Detta efter att Marko tog initiativet att skapa tv-serien Marko & Irma, som hade premiär för ett par år sedan.

I serien får det svenska folket ta del av och känna igen sig i deras roliga och ibland intensiva relation som mor och son – samtidigt som de bygger och renoverar ett helt nytt hem till Irma under två säsonger.

Irma Lehtosalo om att jobba mer Markoolio: "Hemskt"

Det är inte heller bara under tv-inspelningarna Irma och Marko jobbar tillsammans. De deltar också ofta i olika evenemang och offentliga framträdanden runt om i Sverige och i en ny intervju med Kristianstadbladet, delar Irma nu med sig av sina känslor kring att arbeta så nära sin son.

Annons

– Hemskt, svarar Irma kort när tidningen frågar om hur det känns.

– Vi går varandra på nerverna ibland. Nu har vi umgåtts tätt i tre fyra månader. Jag tror att vi skulle behöva en paus från varandra, ganska snart. Sedan är det också roligt att få vara med om den här resan med en förälder, fyller Marko i medans Irma skakar lite på huvudet.

Bråken mellan Marko och Irma eskalerade när de tvingades bo ihop

Det är sedan tidigare känt att Marko och Irma ofta ryker i hop. Bara nyligen tvingades Marko flytta hem till sin mamma på grund av en renovering av hans hus – och även då blev det en hel del konflikter.

– Det är katastrof. I förrgår var jag där och då rök vi ihop fyra gånger, sade Marko i Rix Morronzoo, något Hänt tidigare har rapporterat om.

Men utifrån det vi har sett på tv verkar det som att mor och son alltid lyckas lösa sina konflikter.

Oftast slutar det med att de skrattar åt sina smågräl – och med tanke på att de fortfarande jobbar med varandra så verkar det inte vara några större problem mellan vår favoritduo!

FOTO: TT

Annons