LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Markoolios bröllopslycka – nu berättar han om den stora dagen: ”Jag har lite ångest”

18 okt, 2024
Marko Markoolio Lehtosalo tillsammans med hans ex-fru Jessica Westergård Lehtosalo. Till höger närbild på Marko.
Marko ”Markoolio” Lehtosalo skiljde sig från ex-frun Jessica för fyra år sedan.
I Rix Morronzoo berättar han nu om nya bröllopslyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på KristallenBrand logo
Mauri Hermundssons okända relation till Markoolio – draget på Kristallen

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, gästar varje fredag Laila Bagge, 51, och Roger Nordin, 47, i Rix Morronzoo i Rix FM. Allt som oftast bjuder trion på mycket skratt och roliga historier.

Privat har Marko barnen Moa, 14, Melker, 12, och Majken, 9, som han fick med sin ex-fru Jessica Westergård Lehtosalo. Den senaste tiden har han och barnen bott hemma hos mamma Irma Lehtosalo, 69, då han håller på att renovera sitt hus i Stockholm.

I fredagens Rix Morronzoo berättar Marko om helgens kommande bröllop!

Marko Lehtosalos bröllopslycka – berättar i direktsändning

På fredagsmorgonen berättar Laila att hon i helgen ska umgås med sin pappa, se sonen Liam Pitts, 21, proffsdebut i MMA och fira sonen Kit som fyller 13 år samma dag.

Annons

– Fullt upp i helgen alltså.. Själv ska jag på 80-tals fest i Göteborg ikväll. Det är vår systerstation Star FM som har party. Jag har outfiten här, jag ska vara Dee Snider i Twister Sisters säger Roger, som på Rix Morronzoos instagram delat med sig av en bild på kvällens klädval.

Sedan blir det Markos tur att berätta om sina speciella helgplaner!

– Jag ska på bröllop imorgon. Min ex-frus syster Malin ska gifta sig med sin Micke, så jag ska dit. Men jag har lite ångest för jag har ingen kostym, och det stod på inbjudan att man skulle klä sig i kostym.

Att Marko inte äger någon kostym får kollegorna i chock, och Roger undrar hur man kan vara i Markos position utan att äga någon.

– Nej och skulle jag haft en kostym så skulle den inte passat längre, skämtar Marko.

Markoolio om relationen till ex-hustrun idag

Det är alltså Markos ex-fru Jessicas syster som ska gifta sig i helgen. Jessica och Marko fann varandra 2008, och några år senare friade faktiskt Marko i direktsändning i Rix Morronzoo. De fick som nämnt tre barn, och skiljde sig år 2020.

– Det är ju som det är. Vi har bara kontakt när det gäller barnen men det är inga konstigheter eller så, sa Marko tidigare sagt till Hänt.

Och med tanke att Marko är bjuden på hans ex-svägerskas bröllop så verkar det som att han och Jessica fortfarande har bra kontakt med varandra!

Jessica jobbar som personlig tränare och hennes stora intresse är hälsa. År 2022 blev hon också mamma till sitt fjärde barn.

FOTO: TT

Annons