LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Markoolios ex är nykär! Visar upp lyckan på röda mattan

09 okt, 2024
Marko Lehtosalo och Jenny ”Velvet” Petterson var tidigare ett par. Men sedan dess har Velvet hittat kärleken på nytt! Nu visar hon upp kärlekslyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandetBrand logo
Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandet

Folkkära tv-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, är idag singel. Men under flera års tid var han tillsammans med disco-drottningen Jenny Pettersson, 48, mer känd under artistnamnet Velvet.

Under 00-talet var Marko och Velvet ett av Sveriges hetaste kändispar. Men sedan dess har mycket hänt, och sångerskan har bland annat funnit kärleken på nytt.

Velvet visar upp kärlekslycka med pojkvännen

Idag är Velvet lyckligt kär och i ett förhållande med pojkvännen Robert Kjellberg. I juni 2024 firade paret sex månader ihop, och nu syns de två posera på röda mattan tillsammans.

Annons

Det är nämligen på premiären av Netlix Making it in Marbella som Velvet och Robert strosar framför kamerorna.

I ett inlägg på Instagram skriver Velvet:

”Kärleken som jag känner för dig!”

Velvet om relationen till Marko Lehtosalo

I fjolår pratade Hänt med Velvet, och då bekräftade sångerskan att hon även fortfarande har kontakt med ex-pojkvännen Marko.

– Vi var ju tillsammans i tre år så vi har kontakt, sa hon då och fortsatte:

– Vi hade ju två hundar ihop på den tiden som vi skaffade. Nu var det ju ett tag sedan de gick bort men vi hade kontakt efteråt såklart medan de fanns i livet. Sen är vi också goda vänner.

Annons

Brukar ni ses när du är i Stockholm?

– Det var länge sedan jag såg honom.

Hur minns du den tiden när ni var ett av nöjes-Sveriges hetaste kändispar?

– Det var roligt. Vi träffades när jag körade på hans turné och det var 2000. Det var jätteroligt, han är en fantastisk människa och vi hade väldigt roligt ihop. Men sen övergick det till att vi blev mer som syskon.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TT / Instagram

Annons