LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Markoolios brutalt privata uttalande: ”Tar mycket på mig själv”

19 okt, 2024
Marko "Markoolio" Lehtosalo
Det var några år sedan Marko "Markoolio" Lehtosalo och ex-frun Jenny gick skilda vägar.
Nu berättar Marko om hur kärlekslivet ser ut idag.
– Jag är ensam, säger han i Rix Morronzoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Den välkända medieprofilen och artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, 49, var tidigare i ett förhållande med disco-drottningen Jenny Pettersson, 48, som är mer känd under sitt artistnamn Velvet. Men kärlekssagan mellan dem avslutades efter sex år tillsammans.

Idag lever Marko alltså som singel och trots sin offentliga roll och scenkarriär har han hållit en låg profil när det gäller sitt kärleksliv, vilket har väckt intresse bland både fans och medier – men nu berättar han hur det ligger till i kärlekslivet.

Marko "Markoolio" Lehtosalos avslöjande om kärlekslivet – brutalt privata detaljer

Marko är en flitig gäst i morgonprogrammet Rix Morronzoo på fredagsmorgnar och under en intervju tog programledarna Laila Bagge och Roger Nordin upp hans kärleksliv och försökte ta reda på om han verkligen var helt ensam.

Annons

– Jag är ensam, tar mycket på mig själv här i lugn och ro, sade Marko skämtsamt när han fick frågan om det fanns någon tjej i hans liv.

Faktum är att Marko verkar njuta mycket av sitt singelliv. Han har till exempel nyligen rest till Arjeplog, där han har bosatt sig i en stuga, långt från stadens puls, för att fokusera på avkoppling och njuta av naturen – utan romantiskt sällskap.

– Nej men jag har några vänner här, så vi jagar, bastar och dricker bärs och sådär. Så alla är samlade, säger Marko i radioprogrammet

– Det finns inga brudar! Just nu sitter jag naken här så jag ska klä på mig, sedan ska vi dra ut på fjället och jaga fågel, tillägger han skämtsamt avslutningsvis.

FOTO: TT

Annons