LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Markoolios vilda utekvällar ett problem – måste flytta efter bara en vecka

04 okt, 2024
Närbild Marko ”Markoolio” Lehtosalo.
Marko ”Markoolio” Lehtosalo flyttade för ett tag sen hem till mamma Irma, men det dröjde inte lång tid innan han lämnade och istället tog in på hotell.
Men det ledde till ett annat problem – för mycket utekvällar!
– Jag är väldigt impulsiv, säger han i RixMorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, gästar varje fredag kollegorna Roger Nordin och Laila Bagge i RixMorronZoo. I tidigare avsnitt har vännerna oroat sig över Markos mående och hans slarv med medicinerna, och också kring hans boendesituation med mamma Irma.

För ett tag sen berättade nämligen Marko att han blivit tvungen att flytta hem till mamma Irma Lehtosalo, 69, då han genomgår en stor renovering av sitt hus.

Men att bo ihop blev för mycket och Marko flyttade ut från sin mamma – men att bo ensam fick i stället andra konsekvenser!

Marko Lehtosalos utekvällar blev för mycket

Det var förra veckan som Marko berättade i RixMorronZoo att han inte längre kunde bo hos sin mamma.

– Det är en livskris, jag har inte mått så bra under en ganska lång tid, sa han då.

Annons

– Nu kände jag och mamma att det här går inte: det kom till en punkt där vi kände, fuck it, vi ryker ihop hela tiden.

I stället flyttade han då in på hotell på Södermalm, vilket Irma tyckte var fantastiskt. Marko berättade att hon hoppades att han inte skulle komma tillbaka förrän helgen var slut. Men det visade sig att bo på hotell inte heller var en lyckad lösning, berättar Marko nu!

– Jag kom också på varför jag flyttade bort från Södermalm. För det blev såhär, jag känner ju en del folk på Södermalm, och det visade sig då att folk fick reda på att jag bodde där. Och då sa folk ”vi sitter här nere på den här puben, kom ner”. Så det var väldigt lätt att man gjorde det. Jag är väldigt impulsiv också.

– Dålig impulskontroll. Du är dålig på att säga nej, svarar Roger och Marko håller med.

Markoolios nya konflikt med mamma Irma

Roger skämtar med att Marko lika gärna skulle kunna bo i Arvidsjaur, där det verkligen skulle vara svårt att vara impulsiv. Men så blir inte fallet, utan Marko har nu flyttat tillbaka till mamma Irma. Han berättar hur livet i sin mammas hus fungerar just nu.

Annons

– Jo men de är bra, jag har bara catchat henne lite grann att hon är nattätare. Hon går upp mitt i nätterna och äter, och jag har varit på henne om det där. Ät inte så mycket på nätterna!, säger jag.

Roger och Laila ifrågasätter Marko och undrar vad han har med det att göra, när det trots allt är Irma som bor där.

– Jo men jag vet, men man ska inte äta på nätterna. Hon käkar ju chips och dricker läsk och grejer. De kom till en punkt att hon gjorde en hemlig matgömma i sitt sovrum. Det här berättade Majken, min yngsta dotter som är nio år i god tro. Hon har en låda där det finns ostbågar, choklad, läsk. Ibland hör jag när hon låtsas hosta och öppnar en burk, säger Marko och skrattar.

FOTO: TT

Annons