LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Markos beteende på dejtingapparna: ”Kom hit här till morsans säng...”

01 okt, 2024
Marko ”Markoolio” Lethosalo har tvingats flytta in hos mamma Irma, något som påverkar dejtinglivet på ett speciellt sätt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”Brand logo
Marko Lehtosalos känslomässiga låt med mamma Irma: ”Att det inte bara slutade i misär”

Den mångfacetterade Marko "Markoolio" Lehtosalo, 49, har underhållit oss i decennier. Idag arbetar han primärt med radio, där han pratar till det svenska folket med bland annat Laila Bagge och Roger Nordin i Rix MorronZoo. I realityserien Marko & Irma har vi också fått lära känna hans mamma Irma Lethosalo, som likt Marko kommit att bli mycket folkkär.

När det kommer till kärlekslivet är Marko aningen förtegen. För drygt fyra år meddelades att han och dåvarande frun Jessica Westergård, 40, valt gå skilda vägar. Sedan dess har han inte presenterat någon ny partner i det offentliga – men det betyder inte att han inte dejtar runt!

Marko Lethosalo om kärlekslivet – hindras av mamma Irma

I radion från den 20 september börjar Rix MorronZoo-programledaren Roger Nordin gräva i 49-åringens kärleksliv, och där kommer både ett och annat fram...

Annons

– Du är ju numera den ständiga singeln, säger Roger i programmet.

– Ja, och vet du vad! Jag tycker det är skitmysigt, svarar Marko.

– Fast jag tror att du mörkar en del, jag tror att det händer en del som vi inte får höra, i bastun där hemma, fortsätter Roger.

– Mörkar? Vadå bastun, den är under renovering, den är ingenting. Jag bor ju hos morsan nu, försvarar artisten sig med.

Marko har sedan tidigare varit öppen med att han och Irma tillfälligt är sambos, då hans hus renoveras. Något som inte varit helt lätt – inte minst för dejtandet. Dit vill han nämligen inte ta tjejer.

– Jag kan inte ta dit... Ska jag bara ”Kom hit här till morsans säng.... Får jag kalla dig mamma?”, skämtar Marko vilket får kollegorna att brista ut i skratt.

Finns på dejtingappar – söker inget seriöst: ”För mycket ångest”

Men det finns ju inget som hindrar Marko från att träffa folk på andra sätt, och i samma program avslöjar han sin aktivitet på diverse dejtingappar.

Annons

– Tinder, ja. Men det finns en ny app – Hinge! Hinge finns jag på också.

Där är han inte ute efter något superseriöst, verkar det dock som. I en intervju med Hemmets journal har han tidigare sagt att inte direkt längtar efter en relation. Dessutom har han avlagt ett löfte till sina barn:

– Kanske skulle det bli som särbo i så fall, men jag tror att jag är för svår att leva med. Jag har för mycket ångest. Jag har dessutom sagt till mina barn att så länge de bor hemma kommer det inte flytta in någon ny kvinna i detta hus.

FOTO: TV4/TT

Annons