LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Mårten Andersson totala utseendeförvandling chockar alla: ”Har du någon kris?”

29 aug, 2024
Mårten Andersson har fått ett helt nytt utseende! På Instagram visar komikern för första gången upp sin makeover. ”Det var på tiden”, skriver Mårten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”Brand logo
Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”

Komikern Mårten Andersson, 50, har länge förknippats med sitt korta bruna hår. Men nyligen bestämde han sig för att göra en ordentlig ändring.

– Jag tycker vi svenskar för ofta klär oss och ser ut som det svenska vädret – svart, grått och allmänt färglöst. Jag kände att jag ville sätta lite färg på min tillvaro och mitt huvud, säger Mårten till Expressen.

Mårten Andersson visar upp nya håret: ”Det var på tiden”

I ett inlägg på Instagram delar komikern nu flera bilder där följarna kan se hans nya frisyr. Från att tidigare haft brunt hår – har Mårten nu mera gått över till platinablont!

Annons

Till inlägget skriver komikern:

”Gjorde en Britney Spears igår och förvandlade mig till Sveriges svar på Gary Busy / en ung Frank Andersson. Livet är för kort för att vara tråkig så varför inte vara lite crazy? Senast jag färgade håret var på ZTV för 30 år sedan så det var på tiden. Då orange och ibland blont. Nu blekt.”, skriver han och fortsätter:

”Stackars Stasha har fortfarande inte vant sig och rycker fortfarande till varje gång hon ser mig. Nu är det bara att äga den här looken som gäller för jag tycker helt ärligt det är coolt. På sista bilden ser ni mig från dagens podcast inspelning.”

Följarnas reaktioner efter Mårten Anderssons utseendeförvandling

I kommentarsfältet hyllas Mårten för sitt plötsliga och modiga val.

Annons

”Jättesnyggt, du passar bra i att vara blond. Dessutom ser du mycket yngre ut. Gillar nya looken!”, skriver en följare.

”Snyggt! Du passar definitivt i blont”, skriver en annan.

”Har du någon kris? Nej skoja, du är cool som utmanar”, skriver en följare, varav Mårten själv svarar skämtsamt:

”Både och tror jag”

FOTO: Claudio Bresciani/TT / Instagram

Annons