LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Martin Järborg visar upp hustrun – kan inte dölja lyckan

25 sep, 2024
Martin Järborg, Camilla Järborg
Nyligen dök Martin Järborg upp på röda mattan tillsammans med hustru Camilla Järborg.
Berättar om hur de träffades.
"Tack vare Zlatan", skriver Martin på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Journalisten och programledaren Martin Järborg, 45, har blivit en riktig tittarfavorit under sina år på Nyhetsmorgon. Sedan 2020 har Martin hållit tittarna i handen under morgonprogrammet och idag är han en av de mest välkända ansikten i morgonsoffan.

Fast än Martin är en känd offentlig person är han ganska återhållsam med sitt privatliv. Men nyligen dök han upp tillsammans med sin fru Camilla Järborg, 39, på röda mattan, en glad överraskning för många.

Martin Järborg och hustruns kärlekshistoria – tack vare Zlatan Ibrahimovic

Camilla och Martin har varit gifta i över 14 och träffades för första gången för över 17 år sedan under fotbolls-EM. Faktum är att Martin har sagt att om det inte vore för Zlatan Ibrahimovic hade paret aldrig träffas.

Annons

I ett inlägg på instagram berättar Martin om parets fina kärlekshistoria – och hur allt började med ett snyggt klackmål av Zlatan.

"Sjutton år, inte illa. EM-tider även då. Det här var natten efter Sverige - Italien och Zlatans förlösande klackmål, som föranledde firande på stan. Så om det inte vore för Ibrahimovic hade vi aldrig träffats. Sliding doors osv.", skriver Martin i en hyllning till sin hustru.

Så bor Martin Järborg och hustrun Camilla

Idag bor Martin och Camilla tillsammans med sina två barn, en dotter på 11 år och en son på 9 år, i en villa på 125 kvadratmeter på Lidingö i Stockholm.

Sedan en tid tillbaka har de också en liten hund, en cavapoo, kallad Majken, som familjen håller kär.

På Matins Instagram får vi se glimtar av han och hans familjs liv och massor av söta bilder på lilla Majken.

Se själva här nedan!

FOTO: TT

Annons