LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Martin Melin och flickvännen separerade – bor inte ihop längre: ”Har fått skärpa mig”

20 aug, 2024
Martin Melin och flickvännen Lisa Thambert har varit tillsammans i två år. Men trots det har paret tagit beslutet att inte bo ihop. Nu berättar Martin om varför de valt att vara särbos.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?Brand logo
Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?

Stjärnpolisen Martin Melin, 57, har varit tillsammans med flickvännen Lisa Thambert, 47, i två år. Trots att kärleken sprudlar mellan paret har de idag valt att bo på separata håll.

När Martin gästar podcasten Nemo Möter en vän, med Nemo Hedén, berättar han om beslutet att vara särbos.

Martin Melin om relationen till Lisa: ”Jävligt kul ihop”

– Du hänger ihop med Lisa fortfarande? Hur gammal är hon?, frågar Nemo.

– Oh, ja! Hon är 47 år, blir 48. Hon är nio år yngre. Så hon är också i bra form. Det får man säga!, skrattar Martin och fortsätter:

– Nej, men det rullar på, på ett bra sätt. Vi har jävligt kul ihop faktiskt.

Nemo frågar om paret bor ihop idag.

– Nej, jag har ju renoverat mitt badrum vilket tog tre månader, för att det blev lite problem. Då bodde jag hos henne under de tre månaderna.

Martin Melin om olikheterna: ”Väldigt pedantisk”

Martin berättar om hur det var att bo ihop under den perioden, och förklarar att det gick hur bra som helst.

Annons

– Det gick jättebra, det är inga problem. Det är ganska skönt där. Nu handlar du, nu handlar jag. Ekonomiskt är det inga problem, vi delar på allt. Men hon är ju väldigt pedantisk, det ska vara ordning och reda, städat och så. Jag är inte det. Då är det bättre att jag anpassar mig efter henne, säger han och fortsätter:

– Så jag har fått skärpa till mig, med att man viker in kläderna man inte använder. De behöver inte ligga framme. Man ställer disken i diskmaskinen direkt, den behöver inte stå på diskbänken.

Trots att de två kommer bra överens finns det en annan aspekt de behöver ta hänsyn till.

– Men nu är det ju så att vi har ju en massa barn. Hon på sin sida och jag på min sida, så det är lite trångt ibland, hon har en fyra då. Så jag är mycket hos henne när jag inte har barnen.

FOTO: Cornelia Nordström / Expressen / TT / Anders Wiklund/TT

Annons