ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Martin Stenmarck om nya flickvännen: Kraven ✔︎ Relationen till barnen ✔︎ Förlovning

24 okt, 2024
Martin Stenmarck har under en tid kilat stadig med sin flickvän. Däremot har artisten valt att inte gå ut med vem det är. – Hittar man rätt så hittar man rätt, säger Martin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Martin Stenmarck, 51, är en av våra mest folkkära och omtyckta artister. Under 2021 stod det klart att han och ex-hustrun Hanna Helund går skilda vägar. Tillsammans har de barnen Ida, Love och Saga ihop.

Ungefär ett och ett halvt år senare avslöjade Martin att han hittat kärleken på nytt, i en kvinna som han fortsatt håller borta från offentligheten.

I en tidigare intervju med Hänt har artisten berättat om livet med kärleken, och beslutet att hålla henne hemlig.

Martin Stenmarck om livet på turné med flickvännen

Under hösten 2024 ger sig Martin ut på ännu en turné, denna gång för att hylla Elvis Presley.

Brukar din flickvän följa med på turné?

– Jag har ju flickvän och ja, är man tillsammans så mycket så är det klart att hon följer med ibland. Det funkar hur bra som helst. Jag tror att det är en del av livet, om man är tillsammans med mig så vet man om det. Det är ett liv som man antingen tycker om och kan ta del av, eller så är det inte det. Här funkar det bra!

Annons

– Hittar man rätt så hittar man rätt.

Ni har hållit ihop ett bra tag?

– Ja, men det har vi gjort faktiskt. Vi har ju hängt och setts i mer än två år i iallafall.

Martin Stenmarcks beslut – därför hålls flickvännen hemlig

I ju med att paret hållit ihop under en så pass lång tid, är det även naturligt att flickvännen har en god relation till Martins tre barn.

– Ja, det funkar bra! Absolut. Det är jätteviktigt tror jag i alla relationer, är man en förälder så är det det absolut viktigaste. Där är jag lyckligt lottad!

Tror du att du någon gång kommer vilja gå ut med vem den hemliga flickvännen är?

– Jag tror att det kommer när det kommer. För mig är det nog mer att det är så fint att ha det på något sätt privat. Jag har ju blivit äldre så jag tycker att det faktiskt är ganska skönt att vara mer privat, folk behöver inte veta allt. Men det kommer ni märka! Vi kommer synas ihop, absolut. Det är en toppentjej det här.

Ni har varit med varandra i över två år, har ni tagit nästa steg? Är ni förlovade?

– Inget sånt är det inte, utan vi är bara ihop!, skrattar Martin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / TV4

Annons