ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Martin Stenmarck tvingas lämna barnen – starka känslorna: ”Pappa på halvtid”

05 okt, 2024
Under hösten beger sig Martin Stenmarck ut på ännu en turné.
I en intervju med Hänt berättar artisten om hur barnen känner när han är iväg.
– De är ganska vana, säger Martin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 51, är en av våra mest folkkära och omtyckta artister. Under hösten 2024 ger han sig ut på turné för att hylla Elvis Presley och tolka hans olika låtar.

Men att ge sig ut på turné innebär även att vara en hel del hemifrån. I Martins fall innebär det att vara ifrån barnen Ida, 20, Love, 17, och Saga, 11.

Martin Stenmarck om att vara pappa på turné: ”Lika viktigt”

Du verkar alltid ha ett så fullspäckat schema. Hinner du landa emellanåt?

– Ja, det gör jag! Jag har världens bästa yrke på det sättet. Det är ett speciellt liv att turnera, man maxar ju. Men Sverige är så pass litet så halva veckor är man ju hemma liksom, berättar Martin för Hänt och fortsätter:

– Jag är också pappa på halvtid, eller heltid, men jag har de på halvtid och det är lika viktigt för mig som det andra. Så jag tycker att jag varit ganska bra på landa mellan alla de olika grejerna, annars är det kört.

Martin Stenmarck med Love, Saga och Ida Stenmarck samt Elsa Wiksten. FOTO: Karin Törnblom/TT

Martin Stenmarck om att lämna barnen: ”Ganska vana”

Vad säger barnen när du är borta? Eller följer de med?

Annons

– Förra vändan hade jag ynnesten att ha med min begåvade äldsta dotter, Ida, i bandet. Hon var med och sjöng, gjorde en duett med mig och så. Det var ju jättekul.

– Att hon ens kunde tänka sig att följa med var helt fantastiskt, för det är inte så att barnen… Om man säger så här, pappas och mammas musik är inte deras förstahandsval, det är inget de lyssnar på.

De gånger som barnen inte följer med brukar inte vara något problem. Martin förklarar att han får hjälp när det behövs och att barnen är vana vid att han är ute på vägarna.

– Genom åren så har ju barnen varit med ganska ofta, sen har jag min pappa som hjälper till väldigt mycket. Är de inte med så är de hemma och de är ganska vana.

– Så har det varit hela deras liv sedan de föddes. Så jag tror att de är ganska nöjda, jag tror att de tycker att det är ett ganska gott liv som de har. Så som man växer upp, det lär man sig ju som det vanliga.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons