LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Martin Stenmarcks kväll med Hollywood-stjärnan – intima bilden visar

06 sep, 2024
Martin Stenmarck närvarade på The Perfect World Foundation Award Gala, med flera internationella kändisar. Där sågs han bland annat med sångerskan Ellie Goulding.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Det är inte alltid som vi får se folkkära artisten Martin Stenmarck, 51, fotograferas på fester och galor. Men nyligen fick vi det, då det var dags för firandet av The Perfect World Foundation Award, som Martin är ambassadör för.

Det blev en händelserik torsdagskväll med både fest, priser och utmärkelser. Årets pristagare blev den brittiska världsartisten Ellie Goulding, 37, som hedrades för sitt engagemang att skydda planetens biologiska mångfald.

I ju med att Ellie fick ta emot årets hederspris fångades hon även ihop med Martin under kvällen.

Annons

Martin Stenmarcks kväll med Ellie Goulding – se bilderna

Redan i början av kvällen sågs de två anlända till röda mattan ihop, och Martin och Ellie blev därmed även fotade tillsammans. Martin var iklädd en svart kostym med fluga, och Ellie en glittrig och beige långklänning.

Tusse, Johanna Lind-Bagge, Anders Bagge, Charlotte Perelli, Ellie Goulding, Jill Johnson och Martin Stenmarck på The Perfect World Foundation Award Gala på Börsen i Göteborg.FOTO: Thomas Johansson/TT

På bilderna får Martin och Ellie sällskap av flera svenska kändisar. Bland andra Johanna och Anders Bagge, Charlotte Perrelli och Jill Johnson.

FOTO: Thomas Johansson/TT

FOTO: TV4Play / Thomas Johansson/TT

Annons